HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
29.11.2025 12:00
Özgür Özel CHP'nin 39. Kurultayında konuştu: Bu mücadele, yeninin eskiye karşı mücadelesidir!
Özgür Özel: Ben size mücadele vadediyorum. Ben size 100 yıl önce olduğu gibi gerekirse ölümü göze almayı, ama işgale teslim olmamayı vadediyorum. Ve tüm mücadelenin sonunda size iktidar vadediyorum, iktidar vadediyorum.
-
05.11.2025 20:22
Özgür Özel'den yeni iddia: Akın Gürlek’e Eti Maden’in Lüksemburg’daki Şirketinden maaş bağlandığını bilmiyor musunuz?
CHPGenel Başkanı Özgür Özel, Ümraniye’de düzenlenen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’ne katıldı. Özel: Buradan Akın Gürlek’e sesleniyorum, CHP’ye ve belediye başkanlarına haysiyet suikastı bu maaşa yapılmaz mı diyorsun?
-
01.11.2025 13:10
Selahattin Demirtaş: Siz sürekli ileriye bakın, hızla hedefe doğru ilerleyin!
Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan yeni mesaj geldi. Demirtaş: Sizler barışın, özgürlüğün, demokrasinin ve kardeşliğin yolcularısınız ve her daim yola odaklanmalısınız, açılan yoldan ilerleyebildiğiniz kadar ilerlemelisiniz.
-
26.10.2025 21:24
Özgür Özel, Çağlayan adliyesi önünde konuştu: Erdoğan’a ‘Senin bakanların, MİT Başkanın bu verilere niye sahip çıkmadı?'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Casuslukla suçlanan Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek için Çağlayan Meydanı’nda gerçekleştirilen halk buluşmasına katıldı.
-
08.10.2025 21:10
Özgür Özel: Cumhuriyet Halk Partisi her geçen gün büyüyerek bir arada duruyor. Ama öbür tarafta bir damat, bir oğlan, bir de TikTok’çu Hakan birbirlerini yiyorlar!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 19 Mart darbesinin 200’üncü gününde İstanbul Şişli’de gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’ne katıldı.
-
07.10.2025 16:07
Erdoğan: Türk dünyası, bölgemizin istikrar ve güvenliğinde daha etkin rol üstlenmeli
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan’ın Gebele şehrinde “Bölgesel Barış ve Güvenlik” temasıyla düzenlenen, Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) 12. Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi’ne katılarak bir konuşma yaptı.
YAZARLARIMIZ

























