HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
25.03.2025 11:20
Özgür Özel, Beşiktaş'ta MKM'de grup toplantısında konuştu; Sadece partimize değil toplumun tüm kesimlerine saldırı başlatıldı!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel; “Bugün 19 Mart başarısız darbe girişimine karşı direnişimizin tam yedinci günündeyiz. Yedi gündür Türkiye kumpasa karşı meydanlarda, sokaklarda itiraz ediyor. Milyonlar tepkisini gösteriyor."
-
24.03.2025 04:53
Demokrasi, milli irade, sandık, hukukun tutuklandığı andan itibaren yoktur
Orhan Bursalı; Demokrasi 2007’den beri bir oyuncaktır. 2008’de zaten medyayı susturmaya başlamışlardı. Milli iradenin de aslında iktidar tarafından tutuklandığını görüyoruz. Seçim sandığı AKP’nin oyuncağı olarak torbada tutuklu turpun büyüklerinden biridir.
-
22.03.2025 21:00
İstanbullular, Saraçhanede Ekrem İmamoğlu’na, yüzbinlerce insanın katılımıyla bir kez daha sahip çıktı
Evinden gözaltına alınan ve akşam saatlerinde Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne sevk edilen seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sahip çıkmaya devam etti.
-
20.03.2025 19:45
Erdoğan; CHP'nin meseleleri, ülkenin ve milletin değil, kendi genel merkezlerindeki bir avuç muhterisin konusudur!
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Kongre Merkezi'nde önceki dönem milletvekilleriyle iftar programında bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda bir konuşma yaptı.
-
19.03.2025 11:00
Dr. Dilek Kaya İmamoğlu; Adaletin tecelli edeceğine tüm kalbimle inanıyorum. Ekrem İmamoğlu millete emanettir!
Dr. Dilek İmamoğlu'ndan eşi hakkındaki iddialara yönelik açıklama; "Davet edilse kendi ayaklarıyla ifadeye gidecek seçilmiş belediye başkanlarına, kamu çalışanlarına yapılan bu şafak baskınları tamamen sindirmeye, korkutmaya, itibarsızlaştırmaya yöneliktir."
-
19.03.2025 08:20
Müsavat Dervişoğlu; Herkesin kaderi, Recep Tayyip Erdoğan'ın kararına bağlıdır. Yasa da Anayasa da onun iki dudağından dökülecek kelamdan ibarettir!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınması akılla, hukukla, vicdanla açıklanabilecek bir iş değildir." dedi.
YAZARLARIMIZ




















