HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
28.11.2024 16:10
Tahir Elçi, Diyarbakır'da dokuz yıl önce katledildiği yerde anıldı
28 Kasım 2015'te basın açıklaması yaptığı sırada güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasındaki silahlı çatışma sırasında vurularak öldürülen eski Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi, öldürüldüğü Dört Ayaklı Minare önünde anıldı.
-
25.11.2024 20:24
Erdoğan; Kim olursa olsun hiç kimse hukuktan, nizamdan, kanunun kendisine yüklediği mesuliyetleri yerine getirmekten azade değildir!
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.
-
22.11.2024 21:27
Erdoğan, İstanbul Enerji Forumu’nda yaptığı konuşmada; 'CHP'nin bir an önce bu kantin solculuğu alışkanlığından kendisini kurtarmasını ümit ediyorum'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi’nde Anadolu Ajansı’nın (AA) Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı himayesinde, “Ortak Gelecek, Ortak Hedefler” teması ile düzenlediği İstanbul Enerji Forumu’na katılarak bir konuşma yaptı.
-
18.11.2024 11:37
52 barodan ortak açıklama
Kara Harp Okulu'ndaki resmi mezuniyet törenin ardından teğmenlerin ''Mustafa Kemal'in askerleriyiz'' diye slogan atmaları ve kılıç çatmalarının ardından başlatılan soruşturma kapsamında Teğmen Ebru Eroğlu ve Teğmen İzzet Talip Akarsu'ya TSK’dan ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevkine yönelik tebligat yapılmasına 52 baro ortak açıklamayla tepki gösterdi
-
29.10.2024 16:04
Erdoğan; Cumhuriyetimiz 101 yıl önce yeni bir devlet olarak değil, yeniden başlangıcın sembolü bir rejim olarak kurulmuştur!
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu’nda düzenlenen 29 Ekim Özel Programı’na katıldı.
YAZARLARIMIZ