HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
07.11.2025 21:58
CHP'li Güzelmansur: Hatay'da yıkılan işyeri 47.653, 3 yılın sonunda yapılan 2.500! Mücbir sebep uzatılmalı!
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Hatay’da hayatın hiçbir alanında normale dönülmediğini belirterek, mücbir sebep süresinin 30 Kasım’dan sonra uzatılması çağrısında bulundu.
-
05.11.2025 08:54
CHP'li Gürer'in, Eskişehir Sakintepe’de görüştüğü besici Özmen: Hayvancılığı sürdürecek halimiz kalmadı!
Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu üyesi Gürer, Eskişehir’in Sakintepe Mahallesi’nde hayvancılıkla uğraşan üreticilerle bir araya gelerek sektörün geldiği noktayı yerinde dinledi.
-
15.10.2025 20:20
Müsavat Dervişoğlu: Yürütülen sıkı para politikası, yüksek faiz oranları ve azalan alım gücü hem vatandaşın hem de şirketlerin kredi ve kredi kartı ödemelerini imkansız hale getirmiştir!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, doğudan batıya, kuzeyden güneye Türkiye'yi ilgilendiren pek çok gelişme yaşandığını belirtti.
-
07.10.2025 07:32
Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısında konuştu: CHP’nin belediyelerde dönen gayri meşru ilişkilerin hesabını vermesi şarttır!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli. 28’inci Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 4’üncü Yasama Yılının ilk grup toplantısında konuştu.
-
24.09.2025 11:15
Mansur Yavaş: Gökçek ve ailesinin tümü yargılanmadan, hapse girmeden asla adaletten bahsedilemez!
Mansur Yavaş, ABB'ye yönelik operasyonla ilgili açıklamasında "Melih Gökçek ve ailesinin tümü yargılanmadan, hapse girmeden ve yaptıklarının hesabı sorulmadan bu ülkede asla adaletten bahsedilemez" ifadelerini kullandı.
YAZARLARIMIZ






















