HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
01.04.2026 21:08
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan’dan ABD halkına mektup: Binlerce yıllık tarihi boyunca İran, pek çok işgalciye karşı koymuştur!
Pezeşkiyan, "Binlerce yıllık tarihi boyunca İran, pek çok işgalciye karşı koymuştur. Bugün onlardan geriye tarihte utanç verici bir isimden başka bir şey kalmazken, İran sağlam, gururlu ve güçlü bir şekilde ayakta durmaktadır" dedi.
-
30.03.2026 09:20
ABD ve İsrail'in İran'a saldırısıyla başlayan Ortadoğu'daki çatışmalarda 31. gün: Benzin fiyatı 116 doları geçti
ABD ve İsrail'in "nükleer müzakereler" devam ederken 28 Şubat'ta İran'ı vurmasıyla başlayan ve İran'ın misilleme saldırılarıyla devam eden Orta Doğu'daki savaşta 31 gün geride kaldı.
-
28.03.2026 08:19
ABD-İsrail’in İran’a saldırılarının 29. gününde: Hürmüz Boğazı tekrar kapatıldı, enerji krizi derinleşiyor
ABD ve İsrail'in "nükleer müzakereler" devam ederken 28 Şubat'ta İran'ı vurmasıyla başlayan ve İran'ın misilleme saldırılarıyla devam eden Orta Doğu'daki savaş 29. gününe karşılıklı hava saldırılarıyla girdi.
-
26.03.2026 14:39
Yankı Bağcıoğlu: Türkiye’nin Dijital Egemenliği ve Ulusal Güvenliği Denizlerin Derinliklerinde de Korunmalıdır!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milli Savunma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, sualtı ve deniz tabanı altyapılarının güvenliğine dikkat çekti.
YAZARLARIMIZ


















