HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
22.01.2026 08:22
Gökhan Günaydın: CHP grubu olarak Vakıflar Kanunu’nun yürürlüğünün durdurulması ve iptali istemiyle Anayasa Mahkemesine taşıdık!
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Vakıflar Kanunu’ndaki tartışmalı maddelerin iptali ve yürütmesinin durdurulması talebiyle Anayasa Mahkemesi’ne başvurduklarını duyurdu.
-
21.01.2026 04:37
İran'da Atatürk etkisi ve Rıza Pehlevi
Sinan Meydan: Atatürk; tam bağımsızlık, ulusal egemenlik, uluslaşma, kadın hakları, akıl ve bilimle çağdaş uygarlığa yönelme ve yurtta barış dünyada barış idealiyle tüm dünyaya, özellikle de ezilen, sömürülen, geri kalmış uluslara yol göstermeye devam ediyor.
-
15.01.2026 18:26
Özgür Özel, Silivri'de diploma davasını izledi: ''Açıkça Yazmış, ‘Ekrem İmamoğlu’nda Bu Diploma Olursa Aday Olur, Olursa da Erdoğan’ı Yener’ Diyor'''
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun diplomasına ilişkin kararın görüşüldüğü Silivri Cezaevindeki duruşmaya katıldı.
-
15.01.2026 18:05
İBB soruşturmasında Derya Çayırgan, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen İBB soruşturması kapsamında gözaltına alınan voleybolcu Derya Çayırgan, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
YAZARLARIMIZ


















