HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
19.07.2025 17:05
Özgür Özel, Trabzondan seslendi: Aziz İhsan Aktaş. 388 ihale almış. 300’ünü AK Parti’den almış, 88’ini CHP’den; Ama yüzde 23 cezaevinde, yüzde 77’nin keyfi yerinde!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Trabzon’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel: Altan Öymen Trabzonludur, babası Trabzonludur. Hepimizin başı sağ olsun, Trabzonumuzun başı sağ olsun.
-
16.07.2025 07:05
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’i tehdit ettiği ve 18 ay ceza aldığı duruşmada verdiği ifadenin tümü
Silivri'de tutuklu İBB Başkanı İmamoğlu, savunmasında; “Ben bu cennet vatanda, bir kişi için tehdidim. Bir kişi için tehdidim. O da ben değil, ben tehdit etmem. Millet tehdit eder. Sandıkta dört kez yendim, beşinci kez yeneceğim için tehdidim."
-
15.07.2025 07:19
Özgür Özel: Son operasyondaki FETÖ’cülerin altını kazıyın, her birinden AK Parti bağlantısı çıkar!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de katıldığı canlı TV programında konuştu: “Son Operasyondaki FETÖ’cülerin altını kazıyın, her birinden AK Parti bağlantısı çıkar.”
-
11.07.2025 20:56
Özgür Özel'den Erdoğan'a: Vereceği Müjde; Erken Seçim Müjdesidir, Erdoğan Gideceğini Söylerse Herkes Rahatlar!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel; Manavgat‘ta hepimizin yüzünü öne eğen, canını sıkan görüntüler ortaya çıktı.
-
08.07.2025 11:12
Özgür Özel; ‘Bunlar zengini seviyor’ İşçiyi, emekliyi sevmiyorlar. En düşük emekli maaşı 16.881 lira!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Özel; CHP'ye darbe yaptılar. Sandığın gücüne, demokratik siyasete karşı savaş açtılar.
-
05.07.2025 12:13
Özgür Özel'den Erdoğan'a: Kasımpaşa delikanlısıysan seçime bekliyorum, bana milleti sokağa davet ettirme, aklını başına topla!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, belediye başkanlarına operasyon hakkında açıklamasında İstanbul Başsavcısı Akın Gürlek'e soruyor: Tuzla’da bir yazlık villa var mı? Soruyorum: Aileden herhangi birinin kredi kartlarını Vanlı bir iş adamı ödüyor mu?
-
01.07.2025 10:40
Özgür Özel: 19 Mart darbesinin 100’üncü günde 6 trilyon liralık ekonomik hasar var!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: 100 günlük bu maliyetle neler yapılabilirdi? 13 milyon işsizimize 40’ar bin lira maaş bağlanabilirdi. 86 milyonun her birinin cebinden 70’şer bin lira para çıkmıştır.
-
25.06.2025 21:13
Özgür Özel: Ekrem Başkan’ın bir vesikalığına yenileceksin; Bugün de onurla, gururla Ekrem Başkan’a kefilim ben!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin düzenlediği Büyükçekmece Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel: Bugün de onurla, gururla Ekrem Başkan’a kefilim ben.
-
17.06.2025 08:17
Ümit Özdağ; Yargının gerçekten bağımsız olduğu bir ülkede yaşasaydık, ben 149 gündür hapishanede yatıyor olmazdım!
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın tutuklu olarak yargılandığı 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme' davası nedeniyle Silivri Marmara Cezaevi yerleşkesine girişler kapatıldı.
YAZARLARIMIZ

























