HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
27.08.2025 11:47
TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu, 27 Ağustos'ta 6'ncı toplantısında Barolar Birliği ile Baro Başkanlarını dinledi
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Terörsüz Türkiye sürecine ilişkin, “Bu mesele, bir devlet politikasıdır. Peki bizim işimiz ne? Bizim işimiz gidip kaç tane silahın nereye bırakıldığını ölçmek değil."
-
25.08.2025 17:30
Kemal Kılıçdaroğlu, 2016 yılında Artvin Şavşat'ta giderken terörist saldırısında şehit olan Fatih Çaybaşı'nın sene-i devriyesi nedeniyle mesaj yayımladı
Cumhuriyet Halk Partisi'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 25 Ağustos 2016 tarihinde Şavşat’tan Artvin’e giderken terör örgütünün saldırısında çıkan çatışmada şehit düşen kahraman askerimiz Fatih Çaybaşı'nın sene-i devriyesinde mesaj yayımladı.
-
23.08.2025 11:01
Devlet Bahçeli: TBMM’nin olağanüstü toplanmasına yer ve gerek yoktur. CHP’nin gündemi ve siyaset güvertesi yalan, riya, iftira ve dedikodu üzerine bina edilmektedir!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli; CHP Genel Başkanı’nın TBMM’yi olağanüstü toplantıya çağıracaklarını duyurması, bunu da Gazze istismarıyla temellendirmesi boşuna bir avunmadır.
-
22.08.2025 09:15
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu; İktidarın sefalet dayatmasını kabul etmemiz mümkün değildir. Hakem heyetine üye göndermiyoruz!
Birleşik Kamu-iş Konfederasyonu açıklamasında; Konfederasyonumuz, üyelerinin 6’sı doğrudan, 1’i dolaylı olarak Cumhurbaşkanı tarafından belirlenen 11 kişilik Hakem Heyeti’ne üye göndermeme kararı almıştır.
-
21.08.2025 04:40
Sinem Dedetaş: Yılmayacağız, yine kazanacağız. Birlikte başaracağız!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Üsküdar’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingine katıldı. Mitinge katılan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş; Yılmayacağız, yine kazanacağız. Birlikte başaracağız!
-
18.08.2025 19:42
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu; TÜİK'in sahte rakamlarıyla bir iki yıl daha asla kendimizi açlığa ve sefalete mahkum ettirmeyeceğiz!
23 yıldır ülkeyi yöneten AKP iktidarını da uyarıyoruz dedik, ‘bu ülkenin zenginliği varsa bu zenginlik sadece 3-5 milyon azınlığın değil, 85 milyonun hakkıdır’ dedik.
YAZARLARIMIZ






















