HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
14.12.2025 11:07
CHP'nin Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi bünyesinde çalışacak gölge bakanlar kabinesi açıklandı
Cumhuriyet Halk Partisinden gölge kabine hakkında yapılan açıklamada:Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi bünyesinde icracı politikalar geliştirmek ve kamuoyuna tanıtmak amacıyla CAO Yürütme Kurulu oluşturulmuştur.
-
13.12.2025 10:52
Özgür Özel Kayseri'de konuştu: Öğrenci kurtulmadan, polis kurtulmaz. Esnaf kurtulmadan, köylü kurtulmaz. İşçi kurtulmadan memur, emekçi kurtulmadan emekli kurtulmaz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Kayseri’de gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingine katıldı.
-
13.12.2025 09:26
CHP'li Gürer: Patates Depoları Doldu; TMO alım yapsaydı ne çiftçi ne tüketici mağdur olurdu!
Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, bölgenin önemli bir tarım havzası olduğunu hatırlatarak patates üreticisinin içine düştüğü ekonomik darboğazı çarpıcı ifadelerle aktardı.
-
13.12.2025 06:51
TBMM'de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Bakanlığının 2026 yılı bütçesinin sunumunu yaptı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, nadir toprak elementleri rezervine ilişkin, "Hiç kimsenin endişesi olmasın, bu kaynağı milli menfaatlerimize en uygun şekilde devlet eliyle işletecek ve en katma değerli şekilde ekonomimize kazandıracağız." dedi.
-
12.12.2025 09:25
Erdoğan, Uluslararası Barış ve Güven Forumu’nda konuştu: Uluslararası toplumun Filistin halkına olan borcunu ödeme zamanı gelmiştir
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Barış ve Güven Forumu’nda yaptığı konuşmada, “Barışın tesisine yönelik tüm aşamalara Filistinlilerin dâhil olmasını ve katkı vermesini elzem görüyoruz. Nihai hedef ise iki devletli çözümdür."
YAZARLARIMIZ


















