HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
04.11.2025 10:30
Devlet Bahçeli; Seçilecek milletvekillerinin İmralı’ya giderek ilk ağızdan ve ilk elden ihtiyaç duyulan mesajları alması süreci çok daha güçlendirecektir.!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Meclis’te kurulan Komisyon’dan seçilecek milletvekillerinin İmralı’ya giderek ilk ağızdan ve ilk elden ihtiyaç duyulan mesajları alması süreci çok daha güçlendirecektir. Milliyetçi Hareket Partisi böylesi bir heyete katılmaya hazırdır.
-
02.11.2025 12:07
Erdoğan, DEM Parti İmralı heyeti ziyareti hakkında açıklama yaptı: Hassas, yapıcı, kucaklayıcı bir yaklaşımla çalışmalarımızı sürdüreceğiz!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan: Külliyemizde DEM Parti heyetini kabul ettik. Kendileriyle son derece yapıcı, verimli ve geleceğe dair umut verici bir görüşme gerçekleştirdik. İnşallah bu görüşmenin yansımalarını önümüzdeki günlerde göreceğiz.
-
01.11.2025 12:03
Erdoğan, İstanbul’da Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin açılışında konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, “Hem İstanbul’u hem de diğer illerimizi mamur ediyor, eksiklerini gideriyor, yatırımlarımızla sorunlarına çözüm buluyoruz."
-
01.11.2025 00:21
Türkiye İş Bankası 47. İstanbul Maratonu nedeniyle İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatılacak
‘Türkiye İş Bankası 47. İstanbul Maratonu’ yarın koşulacak. Uluslararası koşu nedeniyle İstanbul’da bazı yollar belli saat aralıklarında trafiğe kapatılırken, İETT ve Metro İstanbul’un bazı hatlarında da güzergâh değişiklikleri olacak.
-
31.10.2025 12:05
Selahattin Demirtaş yazdı: Sürecin muhasebesi: Neler yapabilirdik ya da yapabiliriz?
HDP'nın tutuklu Eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş yazdı: Sürecin kilit kavramı “silah” değil “kardeşlik”tir. Silah, kardeşlik hukukunu örselediği, kanattığı için tabii ki öncelikle silah aradan çıkmalıydı.
YAZARLARIMIZ




















