HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
11.02.2025 00:10
Erdoğan; 'Türkiye ile Malezya arasındaki ticaret hacmi 2024'te 5 milyar doları aştı; Ticareti dengeli şekilde 10 milyar dolara taşımayı hedefliyoruz'
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da düzenlenen, “Yeni Yüzyılda Türkiye-Malezya Stratejik İşbirliği Toplantısı”nda konuştu.
-
07.02.2025 16:34
Erdoğan, AKP İstanbul İl kongresinde konuştu; Gençler unutmayın, 2028'den sonra yeni bir İstanbul, yeni bir Türkiye inşa edeceğiz!
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı kongrede, dört yıldır AKP İstanbul İl Başkanlığı görevini yürüten Osman Nuri Kabaktepe, Eski Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir'e il başkanlığını devretti.
-
06.02.2025 16:53
Erdoğan 6 Şubat depremleri 2. yıl dönümünde konuştu; İhya ve inşa çalışmalarımızı başarıyla yürütüyoruz!
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Salonu’nda gerçekleştirilen “Bir Oluruz 6 Şubat Depremleri Anma Programı”nda konuştu.
-
06.02.2025 12:23
Özgür Özel, Kullar Deprem Şehitliğinde: 'Üzerimize Ne Düşerse Yapmaya Devam Edeceğiz'
CHP Genel Başkanı Özel, Kahramanmaraş’ta Kullar Deprem Şehitliği’nde konuştu; Bugün burada edilebilecek en iyi dua bu. Bir daha kimseye, milletimize, devletimize Allah böyle büyük bir acıyı yaşatmasın.
-
05.02.2025 20:41
MSB; Pençe-Kilit Operasyonu Bölgesinde bir askerimiz şehit oldu
MSB duyurdu; Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 05 Şubat 2025 tarihinde, arama tarama faaliyetleri esnasında BTÖ mensupları ile çıkan çatışmada kahraman silah arkadaşımız P. Komd. Bnb. Murat Kemal YETİŞEN şehit olmuştur.
-
04.02.2025 13:35
Özgür Özel: Erken seçimin adayı erken belirlenir, erkenden yola çıkacağız!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel; “Kimse unutmasın, seçim takvimlerini birilerinin talimatıyla hareket eden Yüksek Seçim Kurulları başlatamaz. Seçimleri millet başlatır. Milletin dertleri, beklentileri, milletin talepleri seçimi başlatmıştır."
-
01.02.2025 15:06
Devlet Bahçeli'den teğmenler açıklaması: TSK Disiplin Kanunu’nun amir hükümlerinin tatbikiyle ayırma cezasının muhataplarına uygulanması doğru ve isabetli bir karardır!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “TSK Disiplin Kanunu Gereğince Ayırma Cezası Alan 5 Teğmen ve 3 Disiplin Amiri” hakkında açıklama yaptı.
-
28.01.2025 13:42
Özgür Özel: 'Yeni Yol Yürüyüşünde Örgütsel mutabakatımız tamdır, adayı 1 milyon 600 bin cesur yürek ve yeni üyelerimiz belirleyecek'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Özgür Özel bugünden itibaren “Partiye üye olan herkes Cumhurbaşkanı adayı belirlemede oy kullanacak." dedi.
YAZARLARIMIZ