HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
27.08.2025 11:47
TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu, 27 Ağustos'ta 6'ncı toplantısında Barolar Birliği ile Baro Başkanlarını dinledi
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Terörsüz Türkiye sürecine ilişkin, “Bu mesele, bir devlet politikasıdır. Peki bizim işimiz ne? Bizim işimiz gidip kaç tane silahın nereye bırakıldığını ölçmek değil."
-
25.08.2025 17:30
Kemal Kılıçdaroğlu, 2016 yılında Artvin Şavşat'ta giderken terörist saldırısında şehit olan Fatih Çaybaşı'nın sene-i devriyesi nedeniyle mesaj yayımladı
Cumhuriyet Halk Partisi'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 25 Ağustos 2016 tarihinde Şavşat’tan Artvin’e giderken terör örgütünün saldırısında çıkan çatışmada şehit düşen kahraman askerimiz Fatih Çaybaşı'nın sene-i devriyesinde mesaj yayımladı.
-
24.08.2025 21:22
Yankı Bağcıoğlu: TEKNOFEST Mavi Vatan Kapsamında Boğaz'da Geçit Töreni Düzenlenirken, 30 Ağustos'ta Planlama Yapılmaması Hayal Kırıklığı Yaratmıştır
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Yankı Bağcıoğlu, İstanbul Boğazı'nda TEKNOFEST Mavi Vatan kapsamında düzenlenecek geçit töreniyle ilgili yazılı açıklama yaptı.
-
23.08.2025 11:01
Devlet Bahçeli: TBMM’nin olağanüstü toplanmasına yer ve gerek yoktur. CHP’nin gündemi ve siyaset güvertesi yalan, riya, iftira ve dedikodu üzerine bina edilmektedir!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli; CHP Genel Başkanı’nın TBMM’yi olağanüstü toplantıya çağıracaklarını duyurması, bunu da Gazze istismarıyla temellendirmesi boşuna bir avunmadır.
-
22.08.2025 22:03
Özgür Özel: Sivas meydanından Erdoğan’a sesleniyorum; AK Parti’nin iktidarı bitiyor, gidiyorsunuz. Bakan evlatlarının dönemi kapanıyor, vatan evlatlarının dönemi başlıyor!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Sivas’ta gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingine katıldı.
-
20.08.2025 04:17
Yankı Bağcıoğlu’ndan TSK Törenlerine Dair Önemli Uyarı: Kurumsal Geleneğe ve Devlet Ciddiyetine Sahip Çıkılmalı
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu: Unutulmamalıdır ki, bu törenler kişilerden bağımsızdır; asıl olan, devletin kendi kurumlarına verdiği değeri ve bu kurumların millet nezdindeki ağırlığını göstermesidir.
-
18.08.2025 20:19
Trump, Zelenski ile yaptığı görüşmede: Üçlü zirve savaşın sona ermesi için 'iyi bir şans'
Trump ise Ukrayna’ya NATO benzeri güvenlik garantilerinin gündeme gelip gelmediği sorusuna net bir yanıt vermekten kaçındı. Ancak “Çok iyi bir koruma, çok iyi bir güvenlik sağlayacağız” diyerek Washington’un Kiev’e desteğini sürdüreceği mesajını verdi.
YAZARLARIMIZ






















