HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
01.04.2026 09:15
Mahmut Arıkan; Ülkenin tapusunu NATO’ya mı verdiniz?
Mahmut Arıkan, bugün birçok işletmenin ayakta kalma mücadelesi verdiğini belirterek, vergi borçları, SGK primleri, kamuya olan tüm borçları kapsayan adil ve sürdürülebilir bir yapılandırmanın derhal hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.
-
29.03.2026 00:56
Özgür Özel: Sözünüzü, sazınızı duvara mı asacaksınız? Yoksa bu milletin türküsünü bizimle birlikte cesaretle söyleyecek misiniz
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul’da gerçekleştirilen, “Benim Adım Özgürlük: Sanatın, Sözün ve Özgürlüğün Buluşması” programına katıldı.
-
27.03.2026 14:47
Özgür Özel, 150 ülkeden 250 gence seslendi: 100 yıl sonra bir kez daha ülkenin kurucu partisi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi bir otoriter baskıcı rejime karşı mücadele ederek, direnerek başarmak üzere!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul’da düzenlenen Sosyalist Enternasyonal Gençlik Örgütü Dünya Kongresi’ne katıldı, 150 ülkeden 250 gence seslendi.
-
26.03.2026 09:59
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 11. oturumu sona erdi: Ekrem İmamoğlu savunma yapan; Mehmet Murat Çalık, Murat Keleş ve Ceyhun Avşar'a sorular sordu!
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 11. oturumu 26 Mart 2026 Perşembe bugün Silivri'de görülüyor. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu ve tutuksuz sanıklar hakim karşısında savunma yapıyor.
YAZARLARIMIZ


















