HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
12.05.2025 15:47
Özgür Özel: Cumhuriyet Halk Partisi, toplumun barış ve demokrasi taleplerinin kişisel siyasi hedefler doğrultusunda istismar edilmesine izin vermeyecektir!
Özgür Özel; "Türkiye’de toplumsal barışın güvencesi; Lozan Anlaşması’nda tescil edilmiş bağımsızlığımıza ve ülkemizin bölünmez bütünlüğüne dayanan yüzyılı aşkın varlığıyla kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olan Cumhuriyetimizdir."
-
10.05.2025 09:05
Özgür Özel Van'dan seslendi; ‘Efendim terörsüz Türkiye’ye ne diyorsunuz?’ Biz terörün durmasını savunuyoruz. Terörsüz Türkiye’ye ‘evet’ diyoruz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Van Kent Meydanı’nda partisinin düzenlediği ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’nde konuştu.
-
08.05.2025 10:15
Özgür Özel, Silivri'de Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti; Darbeciler, Anayasayı askıya aldıkları için 'Susmayın, sesinizi yükseltin'i suça tahrik görüyor!
Özgür Özel; "İBB ile iş yapan bütün şirketlere el koymaya kalkarak, bir algı yaratmaya çalıştılar. Ama şimdi başsavcının kafa tuttuğu, kızdığı, ‘Bomboş geldi, beceriksizler’ dediği MASAK raporuyla da hiçbir şeyi destekleyemediler."
-
04.05.2025 21:08
Özgür Özel: 'Saldırıyı, Partimiz Üzerinden Ülkemize Kurulan Kumpastan Bağımsız Görmüyorum'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul’dan Ankara’ya dönüşünün ardından kendisini Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde karşılayan parti üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi.
-
04.05.2025 15:20
Özgür Özel İstanbul'dan Ankara'ya giderken konuştu; Biz bir santim eğilirsek, birileri bu milleti diz çöktürür. Buna izin vermeyeceğiz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel; Durmadan, duraksamadan, bir santim eğilmeden, bir adım geriye gitmeden, bir kelime eksik konuşmadan programımıza ve mücadelemize devam edeceğiz.
YAZARLARIMIZ



















