HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
10.05.2025 14:38
Çalık Holding binası önünde dövülerek öldürülen Erol Eğrek soruşturmasında 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı!
Erol Eğrek soruşturmasında 6 güvenlik görevlisi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 6 şüpheli 'kasten öldürme' suçundan tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilmişti; 4 kişi ‘kasten öldürme’den tutuklandı, 2 kişi adli kontrolle serbest bırakıldı.
-
10.05.2025 09:05
Özgür Özel Van'dan seslendi; ‘Efendim terörsüz Türkiye’ye ne diyorsunuz?’ Biz terörün durmasını savunuyoruz. Terörsüz Türkiye’ye ‘evet’ diyoruz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Van Kent Meydanı’nda partisinin düzenlediği ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’nde konuştu.
-
10.05.2025 09:00
Ekrem İmamoğlu, Silivri'den Van'a seslendi; Az kaldı; zincirler kırılacak, millet iradesini çiğneyenler gidecek!
İBB başkanı Ekrem İmamoğlu; 'Cezaevi, mücadele azmimizi kırmak bir yana, adil ve müreffeh Türkiye’yi var etme yolundaki kararlılığımızı arttırmıştır. Zindanda bulunduğum süreci, Türkiye’nin geleceği için çalışmakla değerlendiriyorum.'
-
08.05.2025 14:01
Erdoğan, Irak Başbakanı el Sudani ile açıklama yaptı; Kalkınma Yolu Projesi, hem Irak'ın hem de tüm bölgemizin istikrarına ve refahına büyük katkı sağlayacak!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Irak Başbakanı Muhammed Şiya el Sudani, baş başa ve heyetler arası görüşmeleri ile anlaşmaların imza töreninin ardından, ortak basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu.
-
08.05.2025 10:15
Özgür Özel, Silivri'de Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti; Darbeciler, Anayasayı askıya aldıkları için 'Susmayın, sesinizi yükseltin'i suça tahrik görüyor!
Özgür Özel; "İBB ile iş yapan bütün şirketlere el koymaya kalkarak, bir algı yaratmaya çalıştılar. Ama şimdi başsavcının kafa tuttuğu, kızdığı, ‘Bomboş geldi, beceriksizler’ dediği MASAK raporuyla da hiçbir şeyi destekleyemediler."
-
08.05.2025 06:10
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ile 25 kişiye Çağlayan mitingi nedeniyle 17 yıla kadar hapis talebi
Hazırlanan iddianamede, 5 polis memuru "müşteki", CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Erdem Kara'nın da aralarında olduğu 26 kişi "şüpheli" olarak yer aldı.
YAZARLARIMIZ


















