HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
16.04.2025 00:08
TBMM'de zirai don olayının sonuçlarının araştırılması Meclis Araştırma Komisyonu kuruldu
TBMM Genel Kurulunda, zirai don olayının sonuçlarının araştırılması, üreticilerin ve tarımsal ürünlerin uğradığı zararların tespiti ve gelecekte yaşanabilecek benzer olayların etkilerinin en aza indirilmesi için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla Meclis Araştırma Komisyonu kuruldu.
-
15.04.2025 12:00
Tülay Hatimoğulları: Filistin halkının meşru ve demokratik talepleri tanınmadan kalıcı bir çözümü inşa etmek mümkün değildir!
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, "Filistin halkının meşru ve demokratik talepleri tanınmadan kalıcı bir çözümü inşa etmek mümkün değildir." dedi.
-
14.04.2025 17:15
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 11 Haziran'da hakim karşısına çıkacak
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Zincirleme Biçimde Basın ve Yayın Yoluyla Halkı Kin ve Düşmanlığa Alenen Tahrik Etme” suçundan 11 Haziran 2025 saat 10.30’da İstanbul 18. Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak
YAZARLARIMIZ