HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
01.01.2025 21:03
Gökhan Günaydın yılın ilk gününde Esenyurt nöbetinde konuştu; Sadece Esenyurt’u değil bütün Türkiye’yi elinizden alacağız!
CHP'li Günaydın “Bir kaymakamı dokuz saatliğine vali yardımcısı yapacaksın sonra buraya kayyum olarak atayacaksın sonra o kaymakamın da ilk yapacağı iş oradan fotoğraf vermek olacak. Seçil de gel, seçil de…
-
28.12.2024 14:09
DEM Parti'nin İmralı'da Abdullah Öcalan ile görüşmesi başladı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, "DEM Parti, İmralı ile yüz yüze görüşsün" çağrısıyla başlayan süreç devam ediyor. DEM Parti milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder ve Pervin Buldan, İmralı'da Abdullah Öcalan ile görüşüyor.
-
25.12.2024 14:31
Müsavat Dervişoğlu; 'Açlık sınırının 21 bin lira, yoksulluk sınırının ise 72 bin lira olduğu bir ülkede işçiye reva görülen 22.104 lira sadaka bile değildir!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenen Dervişoğlu, "Sarayın penceresinden, halkın sofrası gözükmez! Bize kulak vermiyorsan, Orhan Gazi’nin nasihatine kulak ver. 'Halkıma yoksulluk musallat olacaksa, önce benim haneme konuk olur.' diyor.
-
24.12.2024 13:40
Özgür Özel TBMM Grup toplantısında konuştu: Pazarda, Çarşıda Dolaşamayacaksın; Kongrede CHP’yi Yuhalatacaksın!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısında konuştu. Özel; Bu arada bir de motokurye Sametimiz vardı, biliyor musunuz? 20 yaşında, altı kardeş, hem okuyor hem çalışıyor. Ankara’da yol verme tartışmasında, kazada öldürdüler.
-
11.12.2024 14:37
Gökhan Günaydın; Öğretmenlik Meslek Kanunu’nun Anayasaya aykırı hükümlerinin yürürlüğünün durdurulması ve iptali için Anayasa Mahkemesi’ne başvurduk!
Cumhuriyet Halk Partisi, 7528 sayılı Öğretmenlik Mesleği Kanunu'nun bazı maddelerinin iptali ve yürürlüğünün durdurulması istemiyle Anayasa Mahkemesi'nde dava açtı.
YAZARLARIMIZ