HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
12.03.2025 08:00
Müsavat Dervişoğlu, Çayırhan Maden ve Termik Santrali’nin özelleştirilmesine; 'Değeri 160 milyar lira iken 20 milyar liraya peşkeş çekildi; Bu fakir milletten çaldıkları, haram olsun, zehir zıkkım olsun!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. Dervişoğlu, iki bayram ikramiyesinin toplamının da bir asgari ücrete eşit olmasını istedi ve Çayırhan santralinin özelleştirilmesine: “Haram, zıkkım olsun.” dedi.
-
11.03.2025 13:08
Ukrayna, ABD'nin 'acil ve geçici 30 günlük ateşkes' önerisini kabul etti
ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, "topun artık Rusların sahasında" olduğunu söylerken Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski de teklifi olumlu bulduklarının altını çizerek "Böyle bir adım atmaya hazırız" dedi.
-
10.03.2025 17:39
DEM Parti, İmralı'dan yapılan çağrı sonrası süreci siyasi parti ziyaretleri ile sürdürüyor; Heyet EMEP, CHP ve DEVA'yı ziyaret etti!
İmralı'nın çağrısıyla başlayan süreçte, DEM Parti Eş Genel Başkanları siyasi parti turuna çıktı. DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan başkanlığındaki heyet ilk gün EMEP, CHP ve DEVA'yı ziyaret etti!
-
10.03.2025 15:10
Erdoğan Kabine açıklamasında; 'Türkler, Araplar, Kürtler, Sünniler ve Aleviler olarak birbirimizin dostuyuz, kader ortağıyız'
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısından sonra basın açıklaması yaptı.
-
10.03.2025 12:04
Beykoz Belediye Başkanı Köseler görevden uzaklaştırılmıştı yerine vekil olarak Özlem Vural Gürzel seçildi!
İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, tutuklanan Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler görevden uzaklaştırıldı. Belediye Meclisi Başkan vekili seçimi için 10 Mart Pazartesi günü bugün saat 14.00'te toplandı.
YAZARLARIMIZ




















