HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
29.09.2025 18:56
Erdoğan kabine açıklamasında: Topraklarını, özgürlüklerini ve onurlarını savunan Filistin halkının yanında dimdik duruyoruz!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.
-
27.09.2025 21:10
Ekrem İmamoğlu yazdı: Cezaevi notlarım ve Türkiye umudum!
Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu; Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in beni ilk haftadan bu yana ziyaret etmesi, fikir alışverişlerimiz, ortak akılla sürece katkı sağlayacak değerlendirmelerimiz; hücremde beni güçlü tutan çok özel anlardır.
-
25.09.2025 13:13
Özgür Özel, Elazığ'da Meslek lisesi açılışında konuştu: Mesleki eğitimin kalkınmanın lokomotifi olacağı bir eğitim sistemini müjdeleyerek buradayız
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Elazığ’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Gazi Meslek Teknik Anadolu Lisesi açılışına katıldı.
-
24.09.2025 14:44
TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonunun 12. toplantısında düşünce kuruluşlarının temsilcileri dinlendi
"Terörsüz Türkiye" hedefi doğrultusunda TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonunda düşünce kuruluşlarının temsilcileri görüşlerini dile getirdi.
-
23.09.2025 19:11
Yankı Bağcıoğlu: Kaynaklar öncelikle Hava Savunma ve Muharip Uçak Projelerine yönlendirilmelidir
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, "Türkiye’nin milli hava savunma sistemlerini hızla geliştirmesi ve KAAN operasyonel olana kadar muharip uçak konusunda ara çözümlere ulaşması bir tercih değil, bir zorunluluktur."
-
23.09.2025 19:06
Emine Erdoğan, New York’ta 'Anadoludakiler: Kapıların Ardındaki Hazineler' programına katıldı
Emine Erdoğan, BM 80. Genel Kurulu dolayısıyla New York’a gelen devlet ve hükûmet başkanlarının eşlerini, “Anadoludakiler” projesi kapsamında Türkevi’nde düzenlenen “Anadoludakiler: Kapıların Ardındaki Hazineler” programında ağırladı.
YAZARLARIMIZ


















