HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
16.12.2025 06:04
Yankı Bağcıoğlu: Türkiye; kritik varlıklarını, hava sahasını ve Mavi Vatan’ı insansızlaşan tehditlere karşı korumak için her alanda gerekli tedbirleri almak zorundadır!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, Karadeniz’de bir Rus denizaltısına insansız sualtı araçlarıyla düzenlenen saldırının, Türkiye açısından açık bir güvenlik uyarısı niteliği taşıdığını belirtti.
-
16.12.2025 04:05
Gain Medya’ya 'nitelikli dolandırıcılık' operasyonu: 3 şirket yetkilisi gözaltında, TMSF kayyım olarak atandı!
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla Anahat Holding bünyesinde bulunan GAİN MEDYA başta olmak üzere bağlı şirketlere 'suçtan kaynaklanan malvarlığı değerini aklama' ve 'nitelikli dolandırıcılık' suçlamaları ile operasyon gerçekleştirildi.
-
15.12.2025 09:25
TBMM'de İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bakanlığının 2026 yılı bütçesinin sunumunu yaptı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu yıl terörle mücadele kapsamında yapılan çalışmalara ilişkin "10'u Diyarbakır annelerinin çocukları olmak üzere toplam 103 terör örgütü mensubu ikna yoluyla yurt dışından gelerek güvenlik güçlerimize teslim oldu."
-
14.12.2025 11:07
CHP'nin Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi bünyesinde çalışacak gölge bakanlar kabinesi açıklandı
Cumhuriyet Halk Partisinden gölge kabine hakkında yapılan açıklamada:Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi bünyesinde icracı politikalar geliştirmek ve kamuoyuna tanıtmak amacıyla CAO Yürütme Kurulu oluşturulmuştur.
-
14.12.2025 07:55
Mehmet Uçum'dan Pazar yazısı: Terörsüz Türkiye'ye geçiş sürecinde 'sol' tartışması
Mehmet Uçum: Türkiye'nin yaşadığı tarihsel dönem bakımından yurtsever solculuk, kayıtsız şartsız Terörsüz Türkiye hedefine destek vermeyi gerektirir. Bu konuda en ufak bir şüphe duymak, yurtsever sol perspektifle çelişir.
YAZARLARIMIZ



















