HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
25.10.2025 09:10
Yankı Bağcıoğlu: Anıtkabir’de Saygı, Cumhuriyet’e Sadakatin Ölçüsüdür
Yankı Bağcıoğlu, Cumhuriyet’in 102. yılı kutlamaları öncesinde Anıtkabir’de son yıllarda yaşanan saygı eksikliklerine, törenlerdeki siyasi tezahüratlara ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına yönelik uygunsuz muamelelere dikkat çekti.
-
21.10.2025 07:44
Devlet Bahçeli: 81 Düzce’den sonra 82’nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olması artık hayat memat konusu haline gelmiştir!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısında konuştu. Devlet Bahçeli: Kıbrıs bir adadan çok daha ötesidir. Kıbrıs’ın güvenliği ve geleceği Türkiye Cumhuriyeti’nin güvenlik ve geleceğiyle bir ve aynıdır.
-
12.10.2025 15:55
Erdoğan'dan Özgür Özel'e: Yabancıların huzurunda ülkeni eleştirmekten hiç mi hicap duymuyorsun? Bu milletin gururunu ayağa düşürme!
Erdoğan: CHP Genel Başkanı es kaza bir yabancı mikrofon bulsa onu da ülkesini karalamak için kullanıyor. Haklarında milyarlarca liralık yolsuzluk iddiası olan haramileri yargıdan kaçırmak için batılı ülkelere adete yalvarıyorlar.
-
10.10.2025 09:21
2025 Nobel Barış Ödülü, Venezuela muhalefet lideri Maria Corina Machado'ya verildi
Nobel Barış Ödülü'nün ABD Başkanı Donald Trump'a neden verilmediği sorusuna Nobel Komitesi Başkanı Jørgen Watne Frydnes, kararlarını yalnızca “Alfred Nobel'in çalışmaları ve vasiyetine” dayandırdıklarını söyleyerek yanıt verdi.
YAZARLARIMIZ

























