HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
29.04.2025 09:00
Özgür Özel: 'İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Dışında Herkes Bu Davanın Görülmemesi Konusunda Mutabık'
CHP Genel Başkanı Özgür Özel; İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya o gün de bugün Akın’dan talimat aldığı gibi o günde de mafyaya yakınlardan talimat alıp, şanlı ve şerefli Türk polisini Üsküdar işgalcilerinin emrine sokmuştu.
-
29.04.2025 07:41
Ümit Özdağ'ın savunmasının tam metni; Ben kendimi değil, Türk Milleti ve Türk tarihini savunuyorum!
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, sondakika ‘Cumhurbaşkanına alenen hakaret’ suçlaması ile hakim karşısına çıktı. Ümit Özdağ'ın Cumhurbaşkanına hakaretten yargılandığı davanın yeni duruşması 10 Eylül'de görülecek.
-
27.04.2025 17:40
Ekrem İmamoğlu’ndan iş dünyasına, akademi camiasına, medya ve sanat dünyasına, bürokrasi ve sivil toplum temsilcilerine çağrı!
Ekrem İmamoğlu; Ülkemin İş İnsanlarına, Akademisyenlerine, Medya Mensuplarına, Bürokratlarına, Sanatçılarına, Sivil Toplum Erbabına, Demokratik ve Müreffeh Türkiye Sevdalılarına Sesleniyorum.
-
23.04.2025 13:49
Özgür Özel; Sırtını millete yaslamayan her girişimin sonu hüsran olmuştur. 19 Mart darbesinin de darbecilerinin de sonu farklı olmayacaktır!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin kuruluşunun 105’inci yıldönümünde, TBMM Genel Kurulu’nda gerçekleştirilen Özel Oturumda konuştu.
-
22.04.2025 20:55
Bugün TBMM'nin kuruluşunun 105. yılı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı aynı zamanda TBMM'nin kuruluşunun 105. yılı. Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi 105 yıl önce 23 Nisan 1920'de kuruldu. Cumhuriyetimizin temelleri o gün atıldı.
YAZARLARIMIZ




















