HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
22.04.2025 18:43
Özgür Özel'den Ankara Valiliği'nin CHP'nin 23 Nisan'da 1. Meclis Binası'ndan Anıtkabir'e yürüyüşünün yasaklanmasına cevap; Yürüyüşümüz engellenemez!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel; Başta gençler, öğrenciler olmak üzere tüm Ankaralıları ve yarın Ankara’da olacak herkesi, saat 17.00’de, ellerinde Türk bayraklarıyla Birinci Meclis önüne davet ediyorum. Egemenlik Milletindir!"
-
21.04.2025 15:30
CHP Sözcüsü Deniz Yücel: İstanbul’a gözü gibi bakan Ekrem Başkanın yokluğunda İstanbul’un su kaynaklarını heba etmenize izin vermeyiz!
Cumhuriyet Halk Partisi Parti Sözcüsü Deniz Yücel, “Erdoğan kabul etmek istemese de anlayıp anlamazlıktan gelse de bu millet Erdoğan’ı çoktan ‘istenmeyen adam’ ilan etmiştir."
-
21.04.2025 06:50
CHP'li Karabat, Sazlıdere Barajı’nın imara açılmasına tepki gösterdi; İstanbul susuzluğa mahkum ediliyor!
Özgür Karabat, “İSKİ’ye bile haber verilmeden İstanbul’un su ihtiyacının yüzde 10’unu karşılayan Sazlıdere Barajı, içme suyu havzası olmaktan çıkarılıp imara açıldı. Bu karar, İstanbul’un su güvenliğine vurulmuş bir darbedir.
-
19.04.2025 11:37
Özgür Özel; AK Parti, taş üstüne taş koymadığı gibi Yozgatlılar, hemşerileri Mümin Sarıkaya’nın şarkısında olduğu gibi ‘Ben yoruldum hayat, gelme üstüme’ diyorlar!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Yozgat’ta düzenlenen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’nde konuştu. Özel, miting alanına traktör kullanarak geldi.
YAZARLARIMIZ

























