HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
07.07.2025 10:22
Bolu Grand Kartal Otel yangını faciası davasının ilk duruşması başladı
Grand Kartal Otel’de meydana gelen 78 kişinin hayatını kaybettiği, 133 kişinin yaralandığı yangınla ilgili 32 sanığın yargılandığı davanın ilk duruşması, Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nce Bolu Sosyal Bilimler Lisesi’nin spor salonunda başladı.
-
01.07.2025 10:30
Sondakika: CHP kurultayı davası Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek
Görevsizlik kararı kaldırıldı: CHP kurultayı davası Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek. CHP’nin 38'inci Olağan Kurultayı’nın iptali istemiyle açılan dava ertelendi. Ankara 42. Asliye Hukuk Mahkemesi bir sonraki duruşmayı 8 Eylül'e ertelenmişti.
-
01.07.2025 09:16
Sinan Ateş'in kişisel bilgilerinin temini davasının, Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ki 2 sanıklı dava ile birleştirilmesine karar verildi
Ankara 34. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen ve 8 sanığın, ''kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirme veya yayma'' ve ''suçluyu kayırma'' suçlarından yargılandığı davanın duruşması görüldü.
-
28.06.2025 10:24
Özgür Özel, Berlin'de konuştu: Umutluyuz; çünkü artık Türkiye’de demokratik güçler yükseliştedir. Bunun liderliğini de partimiz yapmaktadır!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Berlin’de Almanya Sosyal Demokrat Partisi (SPD) Kongresi’ne katıldı. Özel: Aradan geçen sürede, partim CHP ile SPD arasında yeni ve güçlü ilişkiler kurmuş olmaktan memnuniyet duyuyorum.
-
24.06.2025 18:21
Özgr Özel: Ekrem İmamoğlu, masumdur. Tek suçu; Cumhurbaşkanı adayı olmasıdır, Erdoğan’ı yenecek olmasıdır!
Özgür Özel: Tüm çevre mücadelelerinin arkasındayız. Birilerinin madencilik faaliyeti için zeytinlerimizi kestirecek olan kanuna; arkasında duruyorlar, biz de karşılarında duruyoruz. Sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz
YAZARLARIMIZ






















