HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
24.09.2025 14:32
Numan Kurtulmuş, 12. komisyon toplantısında konuştu: Bizim açımızdan planladığımızdan daha disiplinli ve verimli geçen bir süreç oldu!
"Terörsüz Türkiye" hedefi doğrultusunda TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonun 12’nci toplantısı, TBMM Başkanı Kurtulmuş başkanlığında toplandı.
-
23.09.2025 22:11
Yankı Bağcıoğlu: Kaynaklar öncelikle Hava Savunma ve Muharip Uçak Projelerine yönlendirilmelidir
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, "Türkiye’nin milli hava savunma sistemlerini hızla geliştirmesi ve KAAN operasyonel olana kadar muharip uçak konusunda ara çözümlere ulaşması bir tercih değil, bir zorunluluktur."
-
18.09.2025 13:18
Devlet Bahçeli'den Rusya ve Çin İttifakı önerisi: Türkiye, Rusya ve Çin’den müteşekkil olması arzu ve önerimizdir!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den “İç ve Dış Siyasi Gündeme İlişkin” açıklama. Bahçeli: Artık Gazze’de süregelen insani felakete sabır ve tahammül kalmamıştır.
-
17.09.2025 16:52
Erdoğan, Dışişleri Bakanlığı Yerleşkesi Temel Atma Töreni'nde konuştu: Bugün Türkiye, hem içeride hem bölgesinde kendi oyununu kurma kudretine sahip bir ülkedir!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanlığı Yerleşkesi Temel Atma Töreni'ne katılarak bir konuşma yaptı.
-
17.09.2025 07:59
Tek Partiden Çok Partiye: ‘Partili Cumhurbaşkanlığından Tarafsız Cumhurbaşkanlığına’
Sinan Meydan; AKP iktidarı, ana muhalefet partisi CHP’yi etkisiz hale getirmeye çalışıyor. Oysa Türkiye Cumhuriyeti, tek partiden çok partiye, partili cumhurbaşkanlığından tarafsız cumhurbaşkanlığına geçerek demokratikleşmişti.
YAZARLARIMIZ