HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
03.12.2025 04:11
Kemal Kılıçdaroğlu yazdı: 'Yeni dünya düzeni: Küresel sermayenin artan egemenliği'
Kemal Kılıçdaroğlu: Yeni düzende bir rolünüz yoksa tampon ülke olmaktan öteye gidemezsiniz. Bu nedenle Türkiye; başta Ortadoğu olmak üzere, Türk Dünyası, Kafkasya ve Akdeniz’de çok merkezli dayanışma blokları kurmak zorundadır.
-
29.11.2025 11:08
Ekrem İmamoğlu, CHP'nin 39. Olağan Kurultayına yapay zeka ile videolu mesaj yolladı: CHP bugün Türkiye’nin birinci partisiyse kazandığımız belediyeleri daha iyi yönettiğimiz içindir!
Silivri'de yolsuzluk iddiası ile tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin 39. Olağan Kurultayına yapay zeka ile hazırlanmış videolu mesaj yolladı.
-
25.11.2025 11:14
Erdoğan: Kadına ve çocuğa karşı şiddet bir insanlık suçudur, insanlığa ihanettir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle düzenlenen programa katılarak bir konuşma yaptı.
-
19.11.2025 07:35
Müsavat Dervişoğlu: Sayın Bahçeli nereye isterse oraya gitsin. İster İmralı'ya, isterse Kandil'e; Milletin gideceği istikamet bellidir ve hiç kimse bunu değiştiremeyecektir!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, TBMM’de düzenlenen partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
-
18.11.2025 15:57
TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Pervin Buldan başkanlığında toplandı
DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Sevilay Çelenk Özen, Diyarbakır'da nüfusun giderek arttığını, ulaşımda sorunlar yaşandığını, çeteleşme, şiddetin yükselişi, haraç ve uyuşturucu sorununun şehrin çöküşüne neden olduğunu kaydetti.
YAZARLARIMIZ


















