HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
16.02.2026 03:18
Arakçi, IAEA Başkanı ile Cenevre’de buluşuyor
İran’ın en üst düzey diplomatı Abbas Arakçi, İsviçre’nin Cenevre kentinde yapılacak ABD-İran nükleer görüşmelerinin ikinci turundan bir gün önce kente varmasının ardından, bugün Birleşmiş Milletler’in nükleer denetim kurumu başkanıyla bir araya geliyor.
-
13.02.2026 10:02
Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesinde konuştu: Dünyanın 198 ülkesinden gelen 350 bini aşkın misafir öğrenci aynı şekilde üniversitelerimizde yüksek standartlarda öğrenim görüyor!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Boğaziçi Üniversitesi Erkek ve Kız Yurtları Açılış Töreni’ne katılarak bir konuşma yaptı.
-
11.02.2026 15:18
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile imzaları attı: Yunanistan'la ikili ticaretimizi 10 milyar dolara çıkarma hedefimiz doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz
Erdoğan ve Miçotakis baş başa görüşmeleri, Türkiye- Yunanistan 6. Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi Heyetler Arası Görüşme Oturumu ve anlaşmaların imza töreninin ardından ortak basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu.
-
05.02.2026 07:02
Yankı Bağcıoğlu’ndan Türkiye’nin Akdeniz’de yürüttüğü deniz güvenliği harekâtları ile ilgili açıklama
Cumhuriyet Halk Partisi Milli Savunma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, Doğu Akdeniz’de diplomatik açılımlardaki gecikmelerin Türkiye’ye ciddi stratejik fırsatlar kaybettirdiğini ifade etti.
YAZARLARIMIZ

























