HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
11.02.2025 10:37
DEM Parti Eş Başkanı Hatimoğulları: Dünyanın hiçbir yerinde tek taraflı barış olmaz, ey iktidar, senin barış planın nedir?
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tulay Hatımoğulları Oruç, ABD Başkanı Donald Trump'ın Gazze planına ilişkin "Coğrafyamızdaki insanların, batılı emperyal güçler için bir sinek kadar kıymeti yok. İşte biz o yüzden Orta Doğu barışını bu kadar savunuyoruz."
-
08.02.2025 12:45
RTÜK Başkanından muhalif medyaya yeni mesaj; haber sunucularının tarafsızlıktan uzak, maksatlı yorumlar yaptığı tespit edilmiştir. Gerekli yaptırımlar en üst sınırdan uygulanacaktır!
Ebubekir Şahin; Haber bültenlerinde şiddet içerikli görüntü ve seslerin dışında yayınlanan haberlerde de ülkemizde “olumlu olaylar” olmadığı algısı yaratılıp vatandaşlarımızın karamsarlığa ve yalnızlığa düşürülmek istendiği görülmektedir.
-
07.02.2025 20:53
Kemal Kılıçdaroğlu; Erdoğan, bildiğim kadarıyla 4-5 kere 'Şaibeli Kurultay' dedi, Nedir şaibe? 'Ya çık açıkla' diyecekler ya da 'Böyle bir şey yoktur' diyecekler!
CHP'nin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KRT TV'de Gökhan Kayış'ın sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu; Türkiye Cumhuriyeti'ndeki 85 milyon vatandaş tefeciye çalışıyor evet. Ben söylemiyorum, buyurun Yeni Şafak söylüyor.
YAZARLARIMIZ