HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
22.04.2026 21:53
TBMM Genel Kurulunda, sosyal medyaya ve doğum iznine yönelik düzenlemeleri de içeren Kanun Teklifi kabul edilerek yasalaştı
TBMM Genel Kurulunda, sosyal medyaya ve doğum iznine yönelik düzenlemeleri de içeren Sosyal Hizmetler Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edilerek yasalaştı.
-
22.04.2026 15:09
Adalet Bakanı Gürlek'ten Gülistan Doku soruşturması mesajı: Burada bizim amacımız, bizim uğraşımız kızcağızımızın bir mezarı varsa ailesinin o mezarının yerini bilmesi, dua etmesi
Adalet Bakanı Akın Gürlek, Gülistan Doku soruşturmasının titizlikle sürdürüldüğünü belirtirken hiçbir kişi ya da makamın hukukun üstünde olmadığını vurguladı.
-
21.04.2026 13:48
Özgür Özel: Ara seçime de varız genişletilmiş ara seçime de varız, erken seçime bugünden hazırız!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: Cumhuriyet Halk Partisi iktidara geldiğinde ülkenin bütün okullarında üç kap sıcak yemek ücretsiz verilecek, sular kana kana ücretsiz içilecektir.
-
14.04.2026 10:00
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 21. oturumu görüldü: Ekrem İmamoğlu, Mert olun yeter. Hepinizi seviyorum. Namertlik beş para etmez!
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 21. oturumu 14 Nisan 2026 Salı bugün Silivri'de görüldü. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu sanıklar hakim karşısında savunma yapmaya devam ediyor.
-
06.04.2026 05:33
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 16. oturumu görüldü
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 16. oturumu 6 Nisan 2026 Pazartesi bugün Silivri'de görüldü. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu sanıklar hakim karşısında savunma yapmaya devam ediyor.
YAZARLARIMIZ

























