HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
18.05.2025 11:22
Deniz Yücel; İktidarın Ekrem İmamoğlu korkusuna, gençlik korkusu da eklendi!
CHP MYK, CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında parti genel merkezinde saat 12.30'da toplandı. CHP Parti Sözcüsü Yücel, devam eden toplantının gündemine ilişkin partisinin İzmir İl Başkanlığında basın toplantısı düzenledi.
-
16.05.2025 21:21
Erdoğan; Vatanımızı, milletimizi, devletimizi çok daha güçlü yarınlara el birliğiyle taşıyacağız. Bunu başardığımızda Türkiye'de artık yepyeni bir dönem başlayacak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, GENÇFEST Programı'nda yaptığı konuşmada, “İnsani diplomasinin sancaktarlığını bugün Türkiye yapıyor. Barış diplomasisinin öncülüğünü dünyada bugün Türkiye üstleniyor” dedi.
-
16.05.2025 07:59
Ekrem İmamoğlu'ndan çalışma arkadaşlarına; Çok güçlü yetenek ve birikimlerinizle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çok güzel hizmetlerle vatandaşlarımızla buluşacağınıza eminim!
Ekrem İmamoğlu, çalışma arkadaşlarına seslendi; Sizlere güveniyorum, her zaman yanınızda, sizlerle düşünen, güzel düşüncelerinizi hisseden bir yerden çok güçlü duruşunuz ve umudunuzla Türkiye’nin geleceğine bakıyorum.
-
15.05.2025 21:31
Özgür Özel; Türkiye’yi terörden kurtarıp Kürt meselesini demokratik yoldan çözecek güvenceyi biz veriyoruz. Ama bugün çözmeye karar verirlerse o noktada da Meclis zemininde biz varız!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Habertürk TV’de yayınlanan Özel Röportaj programında Mehmet Akif Ersoy’un sorularını yanıtladı.
-
14.05.2025 21:26
Hasan Tahsin, 105 yıl önce İzmir’in işgaline karşı Yunan işgal kuvvetlerine ilk kurşunu attı
105 yıl önce 15 Mayıs 1919 sabahı İzmir rıhtımında Yunan işgal kuvvetlerine ilk kurşunu sıkan ve şehit edilen Hasan Tahsin'in ölüm yıl dönümü. 15 Mayıs 1919'da başlayan İzmir'in işgali, 9 Eylül 1922'de Türk Ordusunun kente girmesi ile son buldu.
YAZARLARIMIZ


















