HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
29.01.2025 10:59
Müsavat Dervişoğlu; Dilimiz Adalettir. Fikrimiz Hürriyettir. İşimiz Cumhuriyettir! Bu karanlığı dağıtacağız. Bu saltanatı yıkacağız!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu; Milletimizin bu acılarından beslenip semirmelerine, kendi talihlerini bize kader diye yutturmalarına, kendi iktidarlarını bize devlet diye satmalarına razı mı olacağız? Hayır, olmayacağız! Yeter, susmayacağız! Bu düzene asla teslim olmayacağız!
-
28.01.2025 15:08
Gökhan Günaydın; Eğer, o Turizm Bakanında birazcık vicdan olsa, birazcık insan onuru olsa uyuyamaz ve ertesi sabah istifa eder!
Bolu, Kartalkaya Grand Kartal Otel yangını faciasına ilişkin araştırma önergesi hakkında CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın "Turizm Bakanında biraz vicdan varsa, onuru olsa uyuyamaz ve istifa eder" ifadesini kullandı.
-
28.01.2025 09:35
Devlet Bahçeli TBMM'de Grand Kartal Otel yangını hakkında konuştu; Sürekli karşı tarafı suçlayarak bir yere varamayız. Suç ve suçluları arkalayıp saklayarak girdiğimiz hiçbir mücadelede başarılı olamayız!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli konuşmasında; Ne yapalım, sorumluluğu üstümüzden atmak için gözümüzü karartmak, gönlümüzü kapatmak, önümüze geleni de karalamak zorundaydık mı diyecekler?
-
24.01.2025 20:07
Grand Kartal Otel yangını nedeni ile otel sahibi Halit Ergül ve damadı Emir Aras tutuklandı
Bolu, Kartalkaya otel yangını faciasında Grand Kartal Otel'in sahibi Halit Ergül ve damadı Emir Aras tutuklandı. 78 kişinin can verdiği yangın felaketine ilişkin yürütülen soruşturmada 2 kişi daha gözaltına alındı. Toplam gözaltı sayısı 14'e çıktı.
YAZARLARIMIZ