HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
30.07.2025 10:53
Özgür Özel Silivri'de İmamoğlu'nu ziyaret etti, Akgün ve Keleş çiftine nikah şahidi oldu. Çıkışta açıkladı; Cumhuriyet Halk Partisi komisyona gerekli görevlendirmeyi yapacak!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Cumhuriyet Halk Partisi bu komisyona gerekli görevlendirmeyi yapacak, gerekli isimleri yarın süresi dahil içinde 10 arkadaşımızı görevlendireceğiz, bildireceğiz. Bu komisyonda görev yapacağız.
-
24.07.2025 12:39
Gökhan Günaydın: O komisyonda da doğru bir çalışma olursa katkı veririz, yanlış bir çalışma olursa o komisyondan çıkar, deşifre ederiz!
CHP TBMM Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın'dan TBMM'de Kurulması Planlanan Komisyonla İlgili Açıklama: “O Komisyonda Doğru Bir Çalışma Olursa Katkı Veririz, Yanlış Bir Çalışma Olursa O Komisyondan Çıkar, Deşifre Ederiz”
-
19.07.2025 17:21
Ekrem İmamoğlu, Silivri'den Trabzon'a seslendi: Hak yemeden, hakkımı da yedirmeden mücadeleye devam edeceğim!
İmamoğlu: Bugün fiziken yanınızda olamadım ama: bu böyle yarım kalmayacak. Birlikte yazacağımız hikayede, bu meydan yeniden birleşmenin adresi olacak. Biliriz; Trabzon’un, Karadeniz’in dalgası ne kadar sertse, inancı da o kadar diridir.
-
19.07.2025 17:05
Özgür Özel, Trabzondan seslendi: Aziz İhsan Aktaş. 388 ihale almış. 300’ünü AK Parti’den almış, 88’ini CHP’den; Ama yüzde 23 cezaevinde, yüzde 77’nin keyfi yerinde!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Trabzon’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel: Altan Öymen Trabzonludur, babası Trabzonludur. Hepimizin başı sağ olsun, Trabzonumuzun başı sağ olsun.
-
16.07.2025 12:05
Yerel Yönetimler Uzmanı Mehmet Zeki Fidandal; Belediyelerin TOKİ’den pay almasının önü açıldı!
Karara dair yorumda bulunan Mehmet Zeki Fidandal, "4706 sayılı Hazine Arazilerini Değerlendirme Kanunu’nun 5. maddesi gereğince gelirin yüzde 30’u belediyelere verilmek zorunda” ifadelerini kullandı.
YAZARLARIMIZ

























