HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
04.01.2026 16:15
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ABD'nin Venezuela'da yaptığı darbeye tepki: Hiçbir ülkenin kaderi, Washington’un enerji parametrelerine göre çizilemez!
Cumhuriyet Halk Partisi'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD'nin Venezuela darbesine tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu: Emperyalizm; dün Irak’ta, Libya’da ve Ortadoğu’da, bugün ise Venezuela’da gerçek yüzünü göstermiştir.
-
03.01.2026 18:05
Özgür Özel: Bu fotoğrafa iyi bak Sayın Erdoğan; '15 Temmuz’da beni ilk arayan Maduro’ydu' diyordun. Şimdi ne hazindir ki; bu fotoğraf karşısında susuyorsun!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Ama dostun Trump geldi, uluslararası hukuku çiğneyip kardeşin Maduro’yu yatak odasında eşiyle birlikte aldı, elini gözünü bağlayıp götürüyor. Şimdi ne hazindir ki; bu fotoğraf karşısında susuyorsun.
YAZARLARIMIZ

























