HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
25.03.2026 16:26
Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler ile Birleşik Krallık Savunma Bakanı John Healey Londra’da Eurofighter Typhoon Projesi sözleşmesine imza attı
Proje kapsamında uçak, ekipman ve mühimmat alımına ilişkin sözleşme ise 2025 yılı Ekim ayında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Birleşik Krallık Başbakanı Keir Starmer tarafından imzalanmıştı.
-
25.03.2026 11:55
ABD-İsrail’in İran’a saldırılarında 26. gününde: Orta Doğu'da bombalar patlamaya devam ediyor
Orta Doğu'da savaş 26. güne girerken karşılıklı saldırılar şiddetini artırarak sürüyor. Trump'ın 'görüşme' açıklaması ve İran'ın yalanlaması sonrası petrol fiyatlarında dalgalanmalar yaratırken hava saldırılarında İran'ın nükleer tesisi isabet aldı.
-
24.03.2026 13:40
Özgür Özel: Tapu sicil kayıtlarını avukat isteyecek, hâkim getirecek; millet, kim yalan söylüyor görecek!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, "Tarım için kullanılmış bütün kredilerin faizlerinin silinmesi, ana paraların yapılandırılmasını bir kez daha öneriyoruz." dedi.
-
24.03.2026 10:35
Devlet Bahçeli; 28 Şubat'tan bu yana İran İslam Cumhuriyeti'nin kolay lokma olmadığı anlaşılmıştır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "Buralarda petrol, gaz, su, paylaşacak toprak bitmedikçe savaşlar da bitmeyecektir. Görünen odur ki bu kaynaklar tükenmedikçe gözyaşları dinmeyecektir."
-
19.03.2026 21:31
Özgür Özel: Türkiye çok uzun yıllardır süren bir iktidarla vedalaşmak üzere bir takım zorluklar yaşıyor!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi bürokratları, meclis üyeleri, tutuklu yakınları ve İstanbul parti örgütüyle düzenlenen iftar programına katıldı.
-
18.03.2026 22:52
Özgür Özel'den Adalet Bakanı Özgür Özel'e: ‘4 Tapum Var’ Diyorsun, Açıklamadığın Konutun Vergisini Yatırmış, Diğerinde Taksitleri Ödemişsin
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Saraçhane’de, 19 Mart darbesinin birinci yıldönümünde düzenlenen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingine katıldı.
-
15.03.2026 00:05
Devlet Bahçeli iftarda konuştu: Türkiye’nin kaderi, başkalarının çizdiği haritaların içinde savrulmak değildir. Türkiye’nin kaderi, haritaların yeniden çizildiği masalarda söz sahibi olmaktır!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli 14 Mart 2026 Cumartesi günü Belediye Başkanlarının katılımıyla düzenlenen iftar programında konuştu.
YAZARLARIMIZ

























