HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
25.07.2026 00:46
En düşük emekli aylığının 23 bin 552 liraya artmasına yönelik düzenlemeyi de içeren torba yasa TBMM'de kabul edildi
TBMM Genel Kurulunda, en düşük emekli aylığının artırılmasına yönelik düzenlemeyi de içeren Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edilerek yasalaştı.
-
24.07.2026 21:10
CHP'li Semra Dinçer’den Çocuk Koruma Kanunu düzenlemesine tepki: Çocuklar ıslah edilmek yerine dört duvar arasına itiliyor
CHP Genel Başkan Yardımcısı Semra Dinçer, TBMM Adalet Komisyonu’nda kabul edilen ve suça sürüklenen çocuklara dönük yaptırımları ağırlaştıran Çocuk Koruma Kanunu teklifi ile ilgili bir açıklama yaptı.
-
15.07.2026 07:42
''Yabancı rüşvet''te bu kaçıncı kırık karne? | OECD: Türkiye’nin uygulama sicili berbat
Çiğdem Toker; Türkiye; Uluslararası Rüşvetin Önlenmesi Sözleşmesi’ne, bir devlet olarak imza atması dolayısıyla, uyulması gereken yükümlülüklere dönüşen “tavsiye”ler konusunda yine sınıfta kaldı.
-
14.07.2026 10:35
Devlet Bahçeli; Türkiye Avrupa için bir seçenek değil, içine düştüğü kuyuya uzanan güvenli halattır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, NATO Ankara Zirvesi'ni alelade bir diplomasi faaliyeti gibi okumanın eksik, sığ ve sakat bir değerlendirme olacağını belirtti.
-
11.07.2026 18:30
CHP Sözcüsü Müslim Sarı, MYK açıklamasında: 15 İl’e atama yapıldı, 7 İl örgütü feshedildi ve 3 isim kesin ihraç talebiyle YDK’ya tedbirli sevk edildi
CHP Parti Sözcüsü Müslim Sarı; 1 Temmuz itibariyle asgari ücretin, memur maaşlarının, SGK emeklilerinin ve memur emeklilerinin maaşlarının yüzde 60 oranında artırılmasının zorunlu olduğunu değerlendiriyoruz.
YAZARLARIMIZ
























