HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
27.01.2026 11:07
İBB Başkan Vekili Nuri Aslan, Eyüpsultan Güzeltepe’deki Yuvamız İstanbul iftiralarına belgelerle cevap verdi: Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduk!
İBB Başkan Vekili Nuri Aslan ve İBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Volkan Demir, Ekrem İmamoğlu dönemi İBB’sinin marka projesi ‘Yuvamız İstanbul’u hedef alan iktidar medyasına canlı yayında yanıt verdi.
-
27.01.2026 09:44
CHP'li Yankı Bağcıoğlu: Türk Deniz Kuvvetleri’nin acil harekât ihtiyaçları elde edilecek gelir için heba edilemez!
Yankı Bağcıoğlu: Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın kuvvet planlaması ve hedefleri doğrultusunda inşa edilen ya da inşası devam eden gemilerin, döviz elde etmek amacıyla üçüncü devletlere satılması ciddi kaygı uyandırmaktadır.
-
27.01.2026 08:15
Feti Yıldız: Keşke mevzuat müsait olsa da duruşmalar televizyonlarda canlı yayınlanabilseydi. Vatandaş daha çok bilgi sahibi olurdu!
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Aziz İhsan Aktaş davası öncesi yaptığı değerlendirmede: "Keşke mevzuat müsait olsa da duruşmalar televizyonlarda canlı yayınlanabilseydi. Vatandaş daha çok bilgi sahibi olurdu."
-
26.01.2026 10:56
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu; Açlık sınırı Ocak ayında, önceki göre 1.431 Lira artarak 32 bin 86 Liraya ulaştı
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonunun Ar-Ge birimi KAMU-AR’ın dört kişilik bir ailenin, aylık olarak yapması gereken harcamayı dikkate alarak hesapladığı açlık-yoksulluk sınırı araştırmasının Ocak 2026 sonuçları açıklandı.
-
26.01.2026 10:43
CHP'li Yankı Bağcıoğlu: Siber Savunma ve Siber Emniyet, Türkiye için ertelenemez bir güvenlik başlığıdır!
CHP Milli Savunma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, son dönemde Avrupa’da art arda yaşanan siber saldırılara ilişkin istanbulgercegi.com'a açıklama yaptı.
YAZARLARIMIZ




















