HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
26.03.2026 10:52
Atlas Çağlayan iddianamesi tamamlandı: Katil çocuk E.Ç. 'kasten öldürme' suçundan yargılanacak
İstanbul'da aralarında çocukların da olduğu iki grup arasında iddiaya göre 'yan bakma' nedeniyle çıkan kavgada, 15 yaşındaki E.Ç’nin bıçaklaması sonucu 17 yaşındaki Atlas Çağlayan hayatını kaybetmişti.
-
26.03.2026 09:59
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 11. oturumu görülüyor: Mehmet Murat Çalık'tan Ekrem İmamoğlu'na cevap geldi
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 11. oturumu 26 Mart 2026 Perşembe bugün Silivri'de görülüyor. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu ve tutuksuz sanıklar hakim karşısında savunma yapıyor.
-
25.03.2026 17:49
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık savunma yaptı: Bu yargılama yalnızca şahsıma değil millet iradesine vurulmuş bir prangadır!
İBB Davası kapsamında bir yılı aşkın süredir tutuklu bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık davanın 1. Duruşması 10. oturumunda savunmasını gerçekleştirdi.
-
25.03.2026 09:32
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 10. oturumu görüldü: Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık savunma yapıtı!
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 10. oturumu 25 Mart 2026 Çarşamba bugün Silivri'de görüldü. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu ve tutuksuz sanıklar hakim karşısında savunma yapıyor.
-
24.03.2026 13:40
Özgür Özel: Tapu sicil kayıtlarını avukat isteyecek, hâkim getirecek; millet, kim yalan söylüyor görecek!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, "Tarım için kullanılmış bütün kredilerin faizlerinin silinmesi, ana paraların yapılandırılmasını bir kez daha öneriyoruz." dedi.
-
24.03.2026 12:24
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 9. oturumu görüldü: Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan'ın savunması davam edecek!
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 9. oturumu 24 Mart 2026 Salı bugün Silivri'de görülüyor. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu ve tutuksuz sanıklar hakim karşısında savunma yapıyor.
-
24.03.2026 10:35
Devlet Bahçeli; 28 Şubat'tan bu yana İran İslam Cumhuriyeti'nin kolay lokma olmadığı anlaşılmıştır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "Buralarda petrol, gaz, su, paylaşacak toprak bitmedikçe savaşlar da bitmeyecektir. Görünen odur ki bu kaynaklar tükenmedikçe gözyaşları dinmeyecektir."
YAZARLARIMIZ























