HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
22.11.2022 22:21
Yarbay Ali Tatar'ı ve hukuk adalet mücadelesini canlı tutmak için bütün haksızlık hukuksuzluķ mağdurları ile el ele olmayı sürdüreceğiz
Ahmet Tatar; Bu güne kadar getirdiğimiz hukuk ve adalet mücadelemiz koşullar ne olursa devam edecektir. Bu hem sorumluluğumuz hem de önümüzdeki ay 13. Kez anacağımız Yarbay Ali Tatar'a sözümüzdür.
-
22.11.2022 10:34
Devlet Bahçeli, 'Küfür bir hak değil ahlak sorunudur. Terör bir hak değil ağır bir insanlık suçudur'
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli TBMM'de partisinin grup toplantısında; "Ücretli, sözleşmeli veya bir başka ad ve tanım altında hiçbir öğretmen kalmamalı, hepsi kadroya geçirilmelidir. Kanaatimiz ve kararlılığımız budur." dedi.
-
21.11.2022 15:51
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, 'Askerimizin sırtından oy devşirmek isteyenler varsa bunun adı da maalesef siyaset değildir'
Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Faik Öztrak; Terörle mücadelemiz meşrudur ve bu mücadeleden askerimizin sırtından kendine oy devşirmek isteyenler varsa bunun adı da maalesef siyaset değildir
-
20.11.2022 15:43
CHP’li Sındır, Çeşme projenizden küçük bir azınlık faydalanacak!
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 2023 yılı bütçesinin görüşüldüğü Plan ve Bütçe Komisyonunda konuşan CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Çeşme’de kamuya ait nitelikli, doğal sit olan koruma alanının yapılaşmaya açılacağını söyledi.
YAZARLARIMIZ