HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
08.12.2025 09:00
TBMM Genel Kurulunda, 2026 yılı bütçesi üzerinde siyasi parti grupları söz aldı
TBMM Genel Kurulu'nda, 2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2024 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin görüşmeleri başladı. 8 Aralık 2025 Pazartesi başlayan görüşmeler 14 gün kesintisiz devam edecek.
-
05.12.2025 20:59
TBMM Genel Kurulunda Vergiye yönelik düzenlemeleri de içeren kanun tekli kabul edildi
Vergiye yönelik düzenlemeleri de içeren Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda ve 631 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
-
04.12.2025 21:12
Bingöl ihalesinde vurgun, açık ihale ile önlendi
Çiğdem Toker: Bingöl Havalimanı PAT Sahaları Onarımı’na dair yazdığım bir yazıda yönelttiğim, “Neden ilk iki ihalede olduğu gibi açık bir şekilde usulü, tarihi ve yaklaşık maliyet tutarı ilan edilmiyor?” sorum pazarlık usulüyle açılmış ihalenin iptal edilmesi işlemiyle cevaplandı.
-
03.12.2025 04:11
Kemal Kılıçdaroğlu yazdı: 'Yeni dünya düzeni: Küresel sermayenin artan egemenliği'
Kemal Kılıçdaroğlu: Yeni düzende bir rolünüz yoksa tampon ülke olmaktan öteye gidemezsiniz. Bu nedenle Türkiye; başta Ortadoğu olmak üzere, Türk Dünyası, Kafkasya ve Akdeniz’de çok merkezli dayanışma blokları kurmak zorundadır.
-
02.12.2025 20:34
CHP'li Gürer: Yemi ve gübreyi yüzde 50 sübvanse edin. Taban fiyat uygulamasına geri dönün. Aracılık sistemini daraltın; raftaki ürünün fiyatı düşer!
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Endüstri 5.0’a dünya geçti, biz hâlâ 3,5’tayız. Yemi ve gübreyi yüzde 50 sübvanse edin. Hal yasası 2012’de ‘Devrimdi’, şimdi yenisi geliyor.”
-
02.12.2025 13:53
Erdoğan: Hâkim ve savcılara parmak sallayanların en büyük korkusu, maskelerinin düşmesinden duydukları derin endişedir!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen, Adli Yargı Hâkim ve Cumhuriyet Savcıları ile İdari Yargı Hâkimleri Kura Töreni’ne katılarak bir konuşma yaptı.
-
29.11.2025 11:08
Ekrem İmamoğlu, CHP'nin 39. Olağan Kurultayına yapay zeka ile videolu mesaj yolladı: CHP bugün Türkiye’nin birinci partisiyse kazandığımız belediyeleri daha iyi yönettiğimiz içindir!
Silivri'de yolsuzluk iddiası ile tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin 39. Olağan Kurultayına yapay zeka ile hazırlanmış videolu mesaj yolladı.
YAZARLARIMIZ

















