HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
22.08.2025 22:03
Özgür Özel: Sivas meydanından Erdoğan’a sesleniyorum; AK Parti’nin iktidarı bitiyor, gidiyorsunuz. Bakan evlatlarının dönemi kapanıyor, vatan evlatlarının dönemi başlıyor!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Sivas’ta gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingine katıldı.
-
07.08.2025 08:00
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine mektup: Bu sürecin hiçbir noktasında pazarlığa, tavize yer verilmemiştir!
Şehit ve gazi yakınlarına bir mektup yazan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu süreçte pazarlık ve taviz olmadığı vurgusu yaparken, 'şehitlerimizin aziz ruhlarını incitecek adım atılmayacaktır' ifadelerini kullandı.
-
19.07.2025 17:05
Özgür Özel, Trabzondan seslendi: Aziz İhsan Aktaş. 388 ihale almış. 300’ünü AK Parti’den almış, 88’ini CHP’den; Ama yüzde 23 cezaevinde, yüzde 77’nin keyfi yerinde!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Trabzon’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel: Altan Öymen Trabzonludur, babası Trabzonludur. Hepimizin başı sağ olsun, Trabzonumuzun başı sağ olsun.
-
11.07.2025 20:56
Özgür Özel'den Erdoğan'a: Vereceği Müjde; Erken Seçim Müjdesidir, Erdoğan Gideceğini Söylerse Herkes Rahatlar!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel; Manavgat‘ta hepimizin yüzünü öne eğen, canını sıkan görüntüler ortaya çıktı.
-
09.07.2025 06:42
Ali Babacan’dan iktidara da muhalefet de çağrı: 'Gelin ‘Siyasi Etik, Şeffaflık ve Yolsuzlukla Mücadele Yasası’nı hep beraber Meclis’ten geçirelim'
Yeni Yol grubunda konuşan Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yolsuzlukla kapsamlı bir mücadele çağrısı yaparak “Samimiyseniz gelin, Meclis’te bir Yolsuzlukları Araştırma Komisyonu kuralım.”
YAZARLARIMIZ

























