HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
02.04.2022 15:14
İBB Yayınları, 2. İnönü Zaferi’nin 101’inci yıldönümünde ‘İsmet İnönü Kitabı’nı yayınladı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Yayınları; Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk Başbakanı, ikinci Cumhurbaşkanı, çok partili sisteme geçişin öncüsü, asker, devlet adamı İsmet İnönü anısına katalog bir eser yayınladı.
-
28.03.2022 11:10
Yabancı yatırımcı siyasi isme tavır aldı
Çiğdem Toker; Ağırlık olarak yabancı fonların bulunduğu 174.735.468,977 lot hisse, Selçuk için ret oyu kullandı. Bu sonuç, yabancı yatırımcının hisse sahibi oldukları şirketlerde partili, siyasi bir ismin yönetici olmasını istemedikleri biçiminde yorumlanıyor.
-
28.03.2022 08:52
Müteahhitler bu yatırımları yapmak için parayı nereden buldu?
Can Ataklı; Dikkat ediyor musunuz, saray çok övündüğü ve “cebimizden bir kuruş çıkmadan yapıyoruz” dediği bütün yatırımların toplam bedelini açıklıyor. Örneğin diyor ki “Yeni havalimanı 20 milyar Euro’ya mal oldu.” Yani önümüzdeki dönem havaalanı yapan müteahhitlere 20 milyar Euro ödeyeceğimizi anlıyoruz.
YAZARLARIMIZ