HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
10.12.2025 20:52
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, TBMM Genel Kurulu'nda Dışişleri Bakanlığının 2026 yılı bütçesinin sunumunu yaptı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye'nin Gazze'de geçmişte olduğu gibi bu yıl da ateşkesin sağlanması ve akan kanın durması için uluslararası çabaların merkezinde yer aldığını söyledi.
-
18.11.2025 09:06
TBMM'de Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bakanlığının 2026 yılı bütçesine ilişkin sunum yaptı
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Dışişleri Bakanlığının 2026 yılı bütçesinin görüşmelerine başlandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Dışişleri Bakanlığının 2026 yılı bütçesine ilişkin sunum yaptı.
-
07.10.2025 13:07
Erdoğan: Türk dünyası, bölgemizin istikrar ve güvenliğinde daha etkin rol üstlenmeli
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan’ın Gebele şehrinde “Bölgesel Barış ve Güvenlik” temasıyla düzenlenen, Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) 12. Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi’ne katılarak bir konuşma yaptı.
-
29.09.2025 18:56
Erdoğan kabine açıklamasında: Topraklarını, özgürlüklerini ve onurlarını savunan Filistin halkının yanında dimdik duruyoruz!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.
-
28.09.2025 03:18
Erdoğan: Başta Netanyahu, kabinesi ve soykırım kadrosu derhâl yargılanmalı ve cezalandırılmalıdır!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Genç arkadaşlarımızın şunu bilmesini isterim; Bizim tek amacımız vardır. O da bölgede barışın, huzurun, istikrarın, güçlü bir şekilde sağlanmasıdır. Türkiye olarak işte buna giden yolu açmanın derdindeyiz” dedi.
-
23.09.2025 19:06
Emine Erdoğan, New York’ta 'Anadoludakiler: Kapıların Ardındaki Hazineler' programına katıldı
Emine Erdoğan, BM 80. Genel Kurulu dolayısıyla New York’a gelen devlet ve hükûmet başkanlarının eşlerini, “Anadoludakiler” projesi kapsamında Türkevi’nde düzenlenen “Anadoludakiler: Kapıların Ardındaki Hazineler” programında ağırladı.
-
17.09.2025 13:52
Erdoğan, Dışişleri Bakanlığı Yerleşkesi Temel Atma Töreni'nde konuştu: Bugün Türkiye, hem içeride hem bölgesinde kendi oyununu kurma kudretine sahip bir ülkedir!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanlığı Yerleşkesi Temel Atma Töreni'ne katılarak bir konuşma yaptı.
YAZARLARIMIZ


















