HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
08.11.2025 19:55
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan AYM'nin uygulanmayan Tayfun Kahraman kararı hakkında açıklama: kararı uygulamaya koymaması da bir hukuk garabetidir!
Cumhuriyet Halk Partisi'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, açıklamasında: Anayasa Mahkemesinin Tayfun Kahraman ile ilgili verdiği kararın yerel mahkeme tarafından bozulması mümkün olmadığı gibi, kararı uygulamaya koymaması da bir hukuk garabetidir.
-
08.10.2025 21:10
Özgür Özel: Cumhuriyet Halk Partisi her geçen gün büyüyerek bir arada duruyor. Ama öbür tarafta bir damat, bir oğlan, bir de TikTok’çu Hakan birbirlerini yiyorlar!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 19 Mart darbesinin 200’üncü gününde İstanbul Şişli’de gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’ne katıldı.
-
08.10.2025 09:36
Merkez Bankası Başaknı Karahan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonuna, TCMB Kanunu gereğince Bankanın faaliyetlerine ilişkin sunum yaptı
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan: 2024 Haziran ayından bu yana devam eden dezenflasyon süreci yavaşlasa da atacağımız adımlarla enflasyonun ara hedeflerle uyumlu şekilde seyretmesini sağlayacağız."
YAZARLARIMIZ

























