HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
10.10.2025 09:21
2025 Nobel Barış Ödülü, Venezuela muhalefet lideri Maria Corina Machado'ya verildi
Nobel Barış Ödülü'nün ABD Başkanı Donald Trump'a neden verilmediği sorusuna Nobel Komitesi Başkanı Jørgen Watne Frydnes, kararlarını yalnızca “Alfred Nobel'in çalışmaları ve vasiyetine” dayandırdıklarını söyleyerek yanıt verdi.
-
09.10.2025 15:41
Rus Dışişleri Bakanı Lavrov: Suriye yönetimi, Rusya’nın ülkedeki varlığını sürdürmesini istiyor
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov yaptığı açıklamada, Suriye yönetiminin iradesine karşı orada kalmayacaklarını belirterek yeni Suriye yönetiminin, Rusya’nın ülkedeki varlığını korumasından yana olduğunu dile getirdi.
-
07.10.2025 13:07
Erdoğan: Türk dünyası, bölgemizin istikrar ve güvenliğinde daha etkin rol üstlenmeli
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan’ın Gebele şehrinde “Bölgesel Barış ve Güvenlik” temasıyla düzenlenen, Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) 12. Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi’ne katılarak bir konuşma yaptı.
-
29.09.2025 18:56
Erdoğan kabine açıklamasında: Topraklarını, özgürlüklerini ve onurlarını savunan Filistin halkının yanında dimdik duruyoruz!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.
-
27.09.2025 22:21
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan, 28. Dönem 3. Yasama Yılı değerlendirme toplantısı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Türkiye'de meşruiyetin bir tane kaynağı vardır, o da millet iradesidir. Millet iradesinden başka hiçbir iç ya da dış odağın Türk siyasetine meşruiyet sağlaması mümkün değildir.” dedi.
YAZARLARIMIZ

























