HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
08.07.2025 09:00
Zeydan Karalar; 4 gün boyunca sağlıksız koşullarda gözaltında tutulmam hukuka ve vicdana uygun değil!
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve TBB vekili Zeydan Karalar savcılıkta hakkındaki suçlamayı reddetti: Bu operasyon siyasi... 4 gün boyunca sağlıksız koşullarda gözaltında tutulmam hukuka ve vicdana uygun değildir.
-
06.07.2025 08:20
Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir Ankara'da hastanelik oldu: salgın mı var?
Doğan Demir: Geçtiğimiz Perşembe günü TBMM'nde yaşadığım sağlık sorunu nedeniyle önce Meclis Hastanesi'ne, ardından başka bir hastaneye sevk edilerek gün boyunca teşhisi konulamayan şiddetli ağrılarla mücadele ettim.
-
05.07.2025 21:40
Tunç Soyer: Kimi dolandırmışım, kimden ne menfaat elde etmişim bunların hiçbiri savcılık dosyasında yok
Tutuklu eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, cezaevi adresini paylaşarak, "Zaman zaman cezaevi günlüğümü sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Arada sırada siz de bana yazarsanız sevinirim" dedi.
YAZARLARIMIZ


















