HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
20.01.2026 17:33
Türk askerinin Aden Körfezi'ndeki görev süresi 1 yıl daha uzatıldı
TBMM'de TSK deniz unsurlarının Aden Körfezi, Somali karasu ve açıkları, Arap Denizi ve mücavir bölgelerde görev süresinin 10 Şubat'tan itibaren 1 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi kabul edildi.
-
19.01.2026 08:25
İBB Başkanvekili Nuri Aslan: Kar yağışına ihtiyacımız var ancak lütfen kış lastiği olmayan araçlarla trafiğe çıkılmasın!
İBB Başkanvekili Nuri Aslan, kentte etkili olan alan yoğun kar yağışına karşı yürütülen mücadele çalışmalarını koordine etmek ve son durumu yerinden değerlendirmek üzere AKOM'da incelemelerde bulundu.
-
17.01.2026 14:27
Özgür Özel, deprem bölgesinde konuştu: Millet yardım beklerken bunlar IBAN gönderdi, çadır sattı!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’nde konuştu. Özel: 650 bin söz verip, 455 bini üç sene sonra övünç vesilesi yapmaya çalışanlar ve şu anda 11 ilde diğer illerle birlikte 271 bin kişi konteynerde yaşıyor.
-
15.01.2026 09:10
Ekrem İmamoğlu'nun 15 Ocak'ta diploma davasında yaptığı savunmanın tamamı
Tutuklu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu diplomasının 18 Mart 2025 tarihinde iptaline karşı İstanbul Bölge İdare Mahkemesine açtığı davanın duruşmasında bugün (15 Ocak 2025 Perşembe) savunma yaptı.
-
12.01.2026 12:02
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın durumu hakkında açıklama yapıldı
Yapılan açıklamada: "Tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, geçmiş yıllarda lösemi ve sağ tükürük bezine ilişkin kanser tanıları nedeniyle boynun sağ tarafında kapsamlı cerrahi operasyonlar geçirmiştir." denildi.
-
10.01.2026 07:21
CHP'li Gürer: 2026 yılına gelindiğinde emekli maaşları asgari ücretin yaklaşık yüzde 30 gerisine düşürüldü ve emekli toplumun en yoksul gelir grubuna itildi
TBMM’de emekli maaşlarının en az asgari ücret seviyesine yükseltilmesi amacıyla CHP grubunun başlattığı Genel Kurul’u terk etmeme nöbetine katılan Ömer Fethi Gürer, destek için Meclis’e gelen emekli sendika ve dernek temsilcileriyle de görüştü.
YAZARLARIMIZ

























