loading
close
SON DAKİKALAR

Arto kız kaçırdı

Arto kız kaçırdı
Tarih: 12.02.2012 - 03:22
Kategori: Magazin

Motosikletinin arkasına genç şarkıcıyı aldı, çığlıklar atıp trafiğe daldı

Dost Elver ile Süreyya'nın sunduğu eğlence programı Pürneşe uslanmaz sanatçı Arto'yu ağırladı.

Programın başından sonuna kadar sivri dilli olma özelliğini bir kez daha kanıtlayan Arto önce Ebru Gündeş ile ilgili negatif düşüncelerini aktarırken, program yapımcıları tıpa tıp şov elemanını Ebru Gündeş tiplemesiyle sahneye aldılar. Arto gerçekten Ebru Gündeş'in programı bastığını düşünerek birkaç saniye durakladı sonrasında ise kahkahayı bastı.

Program sunucusu Karadeniz'in Madonna'sı Süreyya'nın son günlerin gündem şarkısı Hayde'yi söylemesi üzerie de bu Arto; bu şarkıyı Cem Yılmaz ile tanıdım, Fatih Ürek'ten dinleyince iğrendim ama Süreyya'nın yorumuyla tekrar sevdim diyerek inceden bir gönderimde daha bulundu.

Stüdyoyu birbirine katan Arto program sonunda ise konuklarla sunucuları yere yatırarak üstlerinde tepindi. "Arto'yu bu haliyle seviyoruz" diyen izleyenler ise programı seyretmeye doyamadıklarını söylediler. En son program sonrasında geldiği motosikletin arkasına Süreyya'yı alıp, çığlıklar atarak trafiğe dalan Arto "Sunucunuzu kaçırıyorum" diyerek görenlerin yüreğini ağzına getirdi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları