loading
close
SON DAKİKALAR

Asansör zemine çakıldı: 2 yaralı

Asansör zemine çakıldı: 2 yaralı
Tarih: 29.05.2012 - 10:06
Kategori: Yerel

Sultangazi’de, bir iş yerinin asansörü içindeki 2 kişiyle birlikte zemine çakıldı...

Sultangazi’de, bir iş yerinin asansörü içindeki 2 kişiyle birlikte zemine çakıldı. Asansör içindeki Burak Gündoğdu ve Ramazan Karabağ itfaiye ekipleri tarafından çıkartılarak ambulanslarla hastaneye gönderildi.

Olay saat 23:00 sıralarında Sultangazi Cumhuriyet Mahallesi Bereket Sokak 12 numarada bulunan pasta atölyesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre iş yeri çalışanı Ramazan Karabağ ve aynı iş yerinde çalışan Hülya Gündoğdu’yu almaya gelen oğlu Burak Gündoğdu (14) asansöre bindikleri sırada halatlarının kopmasıyla 2. kattan zemine çakıldı..Olayı gören iş yeri çalışanları hemen asansörde bulunanların yardımına koştu. İtfaiye, ,polis ve sağlık ekiplerine meydana gelen olay ihbar edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri asansörde bulanan Karabağ ve Gündoğdu’yu bulundukları yerden çıkarttı. Durumu ağır olan Gündoğdu ,Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi ’ne kaldırıldı. Çenesinde ve sağ bacağında kırık olan Gündoğdu’nun beyin kanaması riski de taşıdığı belirtildi. Hayati tehlikesi bulunmayan Ramazan Karabağ ise, olay yerine gelen başka bir ambulansla İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Oğlunun halatı kopan asansörle düşerek ağır yaralandığını gören Hülya Gündoğdu olay yerinde kriz geçirdi. Arkadaşları tarafından özel bir ambulansa konulan genç kadın da hastaneye kaldırıldı.

Polis, olay sonrası iş yeri hakkında soruşturma başlattı. Asansörün periyodik bakımının yapılıp yapılmadığı yapılacak olan araştırmanın ardından ortaya çıkacak.

Vatan

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları