loading
close
SON DAKİKALAR

ASAT’tan 4.2 milyon TL’lik proje; 10 bin adet kanalizasyon kapağı yenilenecek

ASAT’tan 4.2 milyon TL’lik proje; 10 bin adet kanalizasyon kapağı yenilenecek
Tarih: 02.06.2022 - 11:55
Kategori: Yerel

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü şehir merkezinde ve ilçelerde alt yapı imalat ve yenileme çalışmaları sırasında bozulan kanalizasyon kapaklarını yenilemek için çalışma başlattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü yaklaşık 4.2 milyon TL bedelli proje kapsamında toplam 10 bin adet kapak yol ve kaldırım seviyesine getirilmiş olacak. 

Antalya merkezinde altyapı imalat ve yenileme çalışmaları, arıza onarımları, çevre düzenlemeleri, yol ve kaldırım yenilemeleri gibi hizmetler sonrası mevcut kanalizasyon kapaklarında yaşanan seviye bozuklukları ASAT tarafından giderilecek. Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Aksu ve Döşemealtı’nı kapsayan çalışma kapsamında çökme gibi doğal etkenlere bağlı olarak kot seviyesinden yukarıda veya aşağıda kalan kapaklar da düzeltilerek, eskiyen kapaklar yenilenecek. 

5 MERKEZ İLÇEDE ÇALIŞMA YAPILACAK

Araç ve yaya trafiğini olumsuz etkileyen bu durumun önüne geçmek için, görevli ekipleriyle kapakların seviyelerini kontrol eden ve vatandaşlardan gelen ihbarları değerlendiren ASAT Genel Müdürlüğü, kanalizasyon kapaklarının yol ve kaldırım seviyesine getirilmesi için yeni bir yatırım yaptı. Yatırım bedeli yaklaşık 4.2 milyon lira olan proje kapsamında toplam 10 bin adet kapak yol veya kaldırım seviyelerine getirilmiş olacak. Muratpaşa’da 2 bin 400, Kepez’de 6 bin 200, Döşemealtı’nda 900, Konyaaltı’nda 380 ve Aksu’da 120 adet kapak en kısa sürede standartlara uygun biçimde düzenlenerek iş bitirilmiş olacak.

RUTİN KONTROL SÜRECEK

ASAT’ın mevcut görevli ekipleri kapaklar ve ızgaralarla ilgili rutin olarak sürdürdükleri kontrol ve onarım çalışmalarına aynı titizlikle devam edecek. Vatandaşlar kurumun sorumluluk alanına giren her türlü olumsuzluğu ASAT’ın 0530 676 67 67 numaralı Whatsapp İhbar Hattı ile de görüntülü olarak bildirebilirler.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları