loading
close
SON DAKİKALAR

Aslı Baş'ın duruşması bugün yapılıyor

Aslı Baş'ın duruşması bugün yapılıyor
Tarih: 20.12.2016 - 11:59
Kategori: Kadın

6 yıl önce Bodrum'da kaldığı otelin üçüncü katından düşerek hayatını kaybeden Miss Model of Turkey Yarışması'nda 2003 yılı Türkiye Mankenler Kraliçesi seçilen Aslı Baş'ın duruşması bugün Muğla'da yapılacak.

Muğla'nın Bodrum ilçesi Yalıkavak Mahallesi'nde, 6 yıl önce turizmci Ahmet Bayer'in villasının terasından düşüp yaşamını yitiren, 2003 yılı 'Miss Model Of The World' (Mankenler Kraliçesi) yarışması birincisi 32 yaşındaki Aslı Baş'ın ölümü ile ilgili olarak Muğla 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın 28. duruşması bugün saat 14.00'da yapılacak.

Baş'ın ölümüyle ilgili gözaltına alınan Ahmet Bayer'in oğulları Hakan ve Volkan Bayer, sevk edildikleri mahkemece tutuklanmış, Volkan Bayer, daha sonra adli kontrol şartıyla salıverilmiş, tutuklu yargılanan Hakan Bayer de 17 Ocak 2014'te serbest kalmıştı. Aslı Baş'ın ölümüyle ilgili yalan beyan verdiği iddia edilen Ahmet Bayer ve oğulları ile çalışanları Murat Umirov hakkında da dava açılmıştı.

Baş'ın ölümü ile ilgili olarak Muğla 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın 28. duruşması bugün saat 14.00'da yapılacak.

Davanın başından beri takipçisi olan Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu da sosyal medya hesaplarından yaptıkları çağrı ile bütün kadınları Muğla adliyesine beklediklerini duyurdu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları